dimecres, 5 d’agost del 2015

FERMS CONTRA L'ATUR AL NOSTRE POBLE!

 

 

Nota de Premsa

 

Nou Pla d'Ocupació per contractar persones aturades aquest proper mes de setembre

 

Els interessats han d'estar inscrits a l'oficina del SOC de Sabadell abans de l'inici del procés de selecció

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha sol·licitat una nova subvenció per convocar un Pla d'Ocupació amb el que ofereix feina i formació. Es preveu que el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) resolgui la sol·licitud a principis del mes de setembre, que és quan s'obriria l'oferta laboral al SOC i se seleccionarien els candidats i candidates. Si s'aprova el Pla d'Ocupació, es creen quatre llocs de feina al mateix Ajuntament: tres d'administratiu/va i una de bidell. Poden optar-hi persones aturades, preferentment majors de 45 anys. Seran contractades durant 6 mesos amb un sou net de 850€ al mes, més la part proporcional de les pagues dobles.

 

"És molt important que les persones interessades estiguin apuntades prèviament a l'oficina del SOC de Sabadell", explica Laura Navarro, regidora d'Ocupació de l'Ajuntament. Les persones que vulguin entrar en el procés de selecció haurien d'apuntar-se aquest mateix mes d'agost a l'oficina del SOC de Sabadell –si és que encara no ho han fet-. Es recomana que indiquin que estan interessades en participar en plans d'ocupació i que detallin el perfil professional al seu expedient.

 

I és que malgrat que l'Ajuntament és qui convoca el Pla d'Ocupació, només pot seleccionar persones d'una llista que el SOC remetrà a Palau Avança, el servei municipal d'Ocupació i Empresa. "Apuntar-se al SOC com a persona desocupada demandant de feina és cabdal; serveix per a aquest Pla d'Ocupació i per a noves convocatòries que s'obrin més endavant", subratlla Navarro. De fet, els perfils professionals de les persones inscrites al SOC són determinants perquè l'Ajuntament pugui sol·licitar noves subvencions per cobrir diferents llocs de feina.

 

Amb el Pla d'Ocupació d'aquest setembre es vol contractar quatre persones que, a més de treballar al consistori, es formaran en cursos relacionats amb els llocs de feina i per millorar la seva ocupabilitat. Cadascun dels cursos tindrà entre 90 i 120 hores de durada. Les persones que cobreixin les places d'administratiu/va faran un mòdul de gestió de personal. La que ocupi la plaça de bidell, un curs de neteja d'instal·lacions. Aquests cursos, que es combinaran amb les hores de feina, es duen a terme a Barcelona. El transport anirà a càrrec de l'Ajuntament. El consistori convoca aquest Pla d'Ocupació amb una subvenció de 33.000€ provinent del Pressupost General de l'Estat Espanyol. L'Ajuntament el complementa amb 3.000€ de fons propis.

 




El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com