dijous, 6 d’agost del 2015

MILLOREM EL NOSTRE PATRIMONI CULTURAL

 

Nota de Premsa

 

 

En marxa la segona fase de la reforma de la Torre de la Casa Folch

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat els treballs de la segona fase de la reforma de la Torre de la Casa Folch. Consisteixen, principalment, en la creació d'un itinerari adaptat fins a l'interior de l'edifici. Les obres tenen un cost total de 34.419,49€.

 

El regidor de Cultura i Patrimoni, Jordi Pujol, explica que "s'està treballant en la creació d'una rampa d'accés des de l'entrada pel carrer Castell fins el porxo de la Casa Folch". "L'objectiu és –detlla Pujol- que les persones amb mobilitat reduïda també puguin gaudir d'aquests jardins tan espectaculars".

 

A banda de l'accés, la segona fase de l'obra, que està adjudicada a l'empresa Alfa Uralia SL, també contempla la substitució dels elements de fusteria de la planta baixa que van quedar pendents a la primera fase, així com la realització d'un tractament curatiu i preventiu en tots els elements de fusta.

 

L'obra té una durada prevista d'un mes, i durant aquest temps no es poden utilitzar els jardins de la Casa Folch per motius de seguretat.

 

Millores també a Can Cortès

La Masia de Can Cortès també està en obres durant aquest estiu, aprofitant els dies en què l'edifici està tancat al públic. Després d'haver fet la millora del sistema de climatització i dels banys d'homes a principis d'any, ara s'està treballant en el bany de dones, on es crearà un lavabo adaptat per a persones discapacitades.

 




El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com