divendres, 23 d’octubre del 2015

DONANT SUPORT ALS NOSTRES EMPRESARIS I AUTÒNOMS, AJUDEM A CREAR LLOCS DE TREBALL!

NOTA DE PREMSA

 

Palau Avança anima a aprofitar els serveis per a empreses, comerços, autònoms i emprenedors

 

Una part dels projectes de suport tenen data de caducitat perquè depenen de finançament temporal

 

El servei de suport a l'empresa de Palau Avança, l'àrea d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament, compta amb una àmplia cartera d'ajuda a l'activitat econòmica de l'emprenedoria. Entre els serveis que ofereix, n'hi ha que no són permanents.

 

"Fem una crida a les empreses, comerços i al treball autònom del municipi perquè aprofitin aquests serveis el més aviat possible, ja que podrien tenir data de caducitat", subratlla Laura Navarro, Tinenta d'Alcaldia i regidora d'Empresa i Ocupació.

 

Entre els projectes no permanents, destaquen tres que estan actualment vigents i que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona:

 

  • Creixement VIA C
    Per a Pimes que vulguin maximitzar el creixement o que passin per dificultats i vulguin resoldre-les. S'ofereix el suport gratuït de consultors que faran una diagnosi per identificar les accions a realitzar per potenciar la competitivitat.
  • Estalvi d'Energia i TIC
    Realització d'una diagnosi energètica i de telecomunicacions, gratuïta, amb consultors, per potenciar l'estalvi i millorar la connectivitat.
  • Exportes?
    Es posa a disposició de les empreses una xarxa d'agents comercials internacionals amb l'opció d'iniciar operacions de venda internacional de forma directa i efectiva.

 

L'Ajuntament ofereix aquests projectes sota el paraigües de l'Associació de Municipis de l'Eix Riera de Caldes (AMERC). Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat uneixen esforços a través d'aquesta associació per oferir recursos i serveis que potenciïn el creixement i el desenvolupament econòmic del territori.

 

Les empreses, els comerços, el treball autònom i l'emprenedoria de Palau-solità i Plegamans que vulgui beneficiar-se dels projectes descrits i de tota la cartera de serveis a l'activitat econòmica, ha de posar-se en contacte amb Palau Avança. Es troba al carrer Folch i Torres, 88-90. El número de telèfon és el 93.864.53.16. També s'hi pot contactar escrivint a teixitproductiu@palauplegamans.cat.

 

A banda dels projectes no permanents, Palau Avança Empresa ofereix de forma estable els següents serveis:

  • Formació en múltiples aspectes.
  • Assessorament per a la creació d'empreses, implantació i consolidació d'idees empresarials, amb acompanyament gratuït de fins a 3 anys..
  • Suport al creixement empresarial.
  • Consultories personalitzades i especialitzades.
  • Foment i promoció del teixit productiu.
  • Projectes concrets adaptats a les necessitats del territori.



El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com