divendres, 16 d’octubre del 2015

SUPOSICIONS, INSINUACIONS, "CALÚMNIA QUE ALGUNA COSA EN QUEDA", EMBRUTA TANT COM PUGUIS!

 
 
COMUNICAT DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA, DEMÒCRATES DE CATALUNYA I EL GRUP MUNICIPAL DE CiU
 

En  referència a la notícia apareguda al diari El País insinuant una connexió il.lícita entre els projectes de construcció de Piscines Cobertes entre Palau-solità i Plegamans i Sant Cugat del Vallès, volem manifestar:

 

-El procés seguit a Palau no va estar en cap cas connectat amb cap altre, ni a Sant Cugat ni enlloc.


-El procés sempre es va ajustar al procediment de concurs públic obert, a disposició de totes les empreses que volguessin concursar-hi.


-La valoració sobre la sentència que anulava el procés ja es va fer en el seu dia: Quan qui presenta el recurs (Sra. Marcuello) també s'ha d'encarregar de la defensa (Regidora d'Urbanisme quan l'Ajuntament havia de defensar el procés) está cantat el resultat.


-L'article en qüestió està ple de insinuacions, suposicions i mitges veritats, barrejant parts de la sentència amb declaracions infundades de la Regidora Marcuello, amb la intenció de fer entendre a la opinió pública que el procés està connectat d'alguna manera amb la corrupció política, fet que en cap cas es planteja en tot el procés d'anulació i que neguem rotundament. I amb tota la intenció de seguir afegint dubtes sobre CDC  i debilitar el partit del President Mas en ple procés d'independència.


-Lamentem que el mitjà no s'hagi adreçat a cap membre actual de Convergència ni Demòcrates que vagin participar del procés de contractació, deixant així en entredit que l'article es tracti de cap tipus de periodisme d'investigació rigurós.

 

Per tot això, volem centrar el debat en el futur i deixar d'una vegada per totes de judicialitzar la política. Els debats polítics són els que han de derimir la diferència d'opinions en els projectes com aquest, i no embrutar més la imatge de les institucions amb judicialitzacions sense cap fonament. Així, volem deixar ben clar que:
-L'objectiu de Convergència i de Demòcrates en aquest tema sempre ha estat i segueix essent el mateix, fer que Palau-solità i Plegamans disposi d'un equipament públic de Piscina Coberta. 
-Compromís amb el que s'han vingut presentant no només CiU sino també la majoria de grups polítics a les eleccions del nostre Ajuntament dels darrers 20 anys. 
-Aquest grup ha estat l´unic que fins ara hi ha treballat activament.
-Recuperar el projecte forma part de l'acord de Govern d'aquesta legislatura, entenent que cal corregir-ne aspectes per fer-lo més participatiu, assegurant que obtenim un consens més ampli. 
-Elaborarem un nou projecte de Piscina Coberta amb una participació molt més àmplia de la ciutadania, portant el projecte a Consulta Popular abans de pendre cap decisió.

Confiem que aquest sigui l'última fuetada del passat d'un procés anulat, i que poguem encetar un procés nou, sense judicialitzar-lo més, centrar-nos en treballar per un nou projecte de tots, engrescador i que resulti en tenir una Piscina Coberta pública a Palau-solità i Plegamans.

 

 

Agrupacions locals de Convergència i Demòcrates a Palau-solità i Plegamans.




El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com