dimecres, 24 de febrer del 2016

ELS VOLUNTARIS DEMÒCRATES PALAUENCS I PLEGAMANINS, PRESENTS AL TERRITORI!

ELS VOLUNTARIS DEMÒCRATES DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS, PRESENTS I ACTIUS A LA COMARCA I AL CONSELL NACIONAL DEL PARTIT!

 

Un cop constituït el Comitè Demòcrata Local el passat dia 1 de desembre de 2015, elegits els seus Portaveus locals, en Daniel Ruiz i Jordi serravinyals, i havent-se configurat, tanmateix, el Comitè Demòcrata Comarcal del Vallès Occidental, en el que en són membres els esmentats Portaveus així com el Cap de Llista dels regidors Demòcrates i Convergents, 2º Tinent d'Alcalde a l'Ajuntament i únic Conseller Comarcal del partit al Consell Comarcal del Vallès Occidental, Jaume Oliveras, ja s'han posat en marxa tots els òrgans del nou partit amb presència dels nostres voluntaris Demòcrates.

 

D'aquesta manera, el passat dia 8 de febrer, va tenir lloc al nostre poble la reunió del Comitè Demòcrata Comarcal del Vallès Occidental, que va culminar amb un sopar de germanor amb tots els voluntaris Demòcrates representants de les diferents poblacions de la comarca.

 

Finalment, el passat dissabte dia 20 de febrer, va tenir lloc a Sant Cugat del Vallès, el primer Consell Nacional ordinari del partit, on va ser elegida la mesa d'aquest òrgan que regeix els destins i funcionament del partit entre congresos, havent resultat escollit el sr. Joan Rigol, actual President del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, com a President del Consell Nacional. I també en el Consell Nacional de Demòcrates hi ha presència de voluntaris palauencs i plegamanins, doncs en són Consellers Nacionals, la Lídia Caparrós, en Jaume Oliveras i en Jordi Serravinyals. El jove voluntari Daniel Serrano, també n'és membre en tant que Portaveu del comitè Demòcrata Nacional dels joves de la formació.

 

Un cop posades les bases daquest nou partit per a un nou país, ens posem en marxa per tal de treballar pels nostres pobles, per la Nostra comarca i per la futura Catalunya independent, tot dins d'un marc de diàleg i consens, amb la màxima transversalitat i fugint dels tradicionals postulats entre dretes i esquerres, vetllant pel Bé Comú i la Justícia Social.

 


Este correo electrónico se ha enviado desde un equipo libre de virus y protegido por Avast.
www.avast.com