divendres, 23 de setembre del 2016

NOU CATÀLEG PERQUÈ LA CIUTADANIA CONEGUI TOTES LES PRESTACIONS DE SERVEIS SOCIALS

 

La publicació, que ja està disponible al web municipal, s'enviarà en paper a totes les llars de la vila

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha elaborat el 'Catàleg de prestacions de l'àrea de Serveis Socials', un llibret on la ciutadania pot trobar-hi tots els tràmits, ajuts i prestacions que pot sol·licitar. A més d'identificar-les, ofereix una breu descripció de cadascuna d'elles. S'hi inclouen qüestions tan diverses com les ajudes el Servei d'Atenció Domiciliària per a persones dependents, beques per a alumnes, assessoria jurídica, teleassistència, servies de psicologia, el Punt VAC, el Punt TIC...

 

"Hem creat aquest catàleg perquè sovint veiem que la gent no és prou conscient de tot el que s'ofereix des dels Serveis Socials del poble", destaca Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Serveis Socials. "Amb el catàleg volem explicar de forma pràctica i àgil totes aquestes prestacions i que tothom sàpiga que les pot sol·licitar a Palau-solità i Plegamans, que no cal que es desplacin a Barcelona o altres ciutats".

 

La publicació ja està disponible en format digital al web municipal. Properament es repartiran uns 5.500 exemplars en format paper a totes les llars del municipi, si bé la tirada total serà de 6.000 unitats. D'aquesta manera es vol arribar a tota la població de Palau-solità i Plegamans, independentment de la seva capacitat per accedir a Internet i navegar-hi.

 

El regidor Oliveras i personal tècnic de l'Ajuntament van explicar la creació d'aquest catàleg al Consell Municipal de Serveis Socials en la seva primera sessió ordinària, celebrada el 15 de setembre. La iniciativa va tenir una bona acollida, si bé es va plantejar que més endavant s'estudiï fer una altra edició en un format més reduït i simplificat.

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com