divendres, 5 de maig del 2017

CAP DE SETMANA DE COMERÇ EN ESTAT PUR!

El Comerç Fest omple el pavelló aquest cap de setmana amb 35 expositors i un munt d'activitats

 

La segona edició del Comerç Fest aplega aquest cap de setmana al pavelló d'esports una variada selecció d'empreses i botigues de Palau-solità i Plegamans. Obrirà dissabte 6 de maig (de 10 a 14h i de 17 a 21h) i diumenge 7 (de 10 a 14h i de 17 a 20h).

 

El públic hi podrà conèixer els productes, serveis i ofertes de 35 expositors. Amb el lema 'Comerç en estat pur', el Comerç Fest compta, a més, amb un nodrit programa d'activitats, xerrades i tallers de temàtiques diverses. L'Ajuntament també hi instal·larà un estand per difondre diversos serveis municipals i alguns dels projectes que té en marxa.

 

El Comerç Fest és una iniciativa que organitza l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans. Poden participar-hi totes les botigues i empreses del municipi, tant si estan associades com si no.

 

Montse Flores, la presidenta de l'entitat, es mostra molt satisfeta a pocs dies d'inaugurar el Comerç Fest: "La gent està molt contenta i engrescada; l'any passat va anar molt bé i esperem que aquest vagi encara millor".

 

Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Comerç, posa de relleu la diferència entre el Comerç Fest i l'antiga Fira Palau: "Ara és un format diferent: tot el protagonisme el té el comerç. Abans hi havia activitats de tota mena". La idea, doncs, és que el comerç sigui el motor d'aquesta trobada entre botigues i públic i no quedi diluït en un maremàgnum de reclams de tota mena.

 


Virus-free. www.avast.com