dimarts, 9 de març del 2010

SOLUCIONANT ELS PROBLEMES CAUSATS PER LA NEVADA


La nevada va impedir que es fes la recollida porta a porta d’escombraries

La nevada que va afectar ahir el municipi de Palau-solità i Plegamans va impedir que es realitzés la recollida porta a porta dels residus orgànics.

La regidoria de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans demana disculpes a la ciutadania per la manca de recollida de les escombraries. “Demanem la comprensió de tothom perquè la recollida no es va efectuar a causa de la situació meteorològica absolutament excepcional”, es disculpa el regidor de Gestió Ambiental, Ivan Costa. Durant aquest matí, operaris de l’Ajuntament recorren el municipi per recollir les escombraries que hagin pogut quedar al carrer. L’Ajuntament recorda que el servei de recollida tornarà a funcionar normalment a partir de demà, dimecres 10 de març, ja que avui dimarts és el dia en què no hi ha recollida.

La decisió de suspendre la recollida es va prendre després que un equip de neteja enviat per l’Ajuntament fes una inspecció ocular pels carrers del municipi. Després de valorar la situació dels carrers, es va prendre la decisió de suspendre la recollida perquè hagués suposat un risc per a la seguretat dels operaris i de la ciutadania en general, ja que no es podia assegurar que els camions de recollida no perdessin el control a causa de la neu i del glaç. A banda d’això, la recollida tampoc va ser possible perquè alguns operaris resideixen fora de Palau-solità i Plegamans i no haurien pogut arribar a causa del col•lapse general que va causar la neu a la xarxa viària i als transports públics de Catalunya.