dijous, 13 d’octubre del 2011

INFORMADORS AL CARRER PER EXPLICAR ELS BENEFICIS DE LA RECOLLIDA PORTA A PORTA

Després del que hem arribat a sentir d'aquesta gent que ara ocupen el govern municipal sobre el sistema de recollida selectiva Porta a Porta, ara, de cop i volta, s'en adonen dels seus beneficis i aventatges, ara som el municipi que més recicla, que la gent hi col·labora d'una forma extraordinària, i tot el que volgueu.

Després que, fins i tot els socialistes del PSOE de Palau fessin campanyes amb parada inclosa en el mercat municipal dels dissabtes recollint signatures en contra del sistema que l'anterior govern va instaurar sobre la recollida porta a porta, ara són els més feliços del món amb aquest sistema, s'el fan seu i agraeixen la gran col·laboració dels ciutadans.

Quina vergonya deuen sentir, si és que en tenen, davant l'evidència dels beneficis d'aquest sistema i de la bona acollida per part de la població. I tots aquests que ara presumeixen d'haver heredat un municipi modèlic pel que fa a la recollida selectiva de residus, els haurem de recordar les seves proclames a través d'aquell blog pretesament anònim del Dimoni de la Pedra Llarga on es fèien crides a l'incivisme, a deixar les bosses d'escombreries davant la casa de l'anterior alcaldessa, o com deia el mateix actual regidor de Comunicació David Abascal: "jo també aniré a deixar la meva bossa davant de l'Ajuntament"!

Només cal comprovar el seu cinisme, mala fe política i hipocresia, llegint la següent informació que figura a la web municipal des del passat dimarts dia 11:



Dos informadors enviats del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental han estat aquest matí informant els ciutadans sobre els beneficis de reduir, separar i reciclar els residus, així com reutilitzar allò que es pugui tornar a fer servir.



Els informadors estan ubicats a la cantonada entre el Camí Reial i el c. Barcelona (al costat de la plaça Onze de Setembre) i a la plaça del Molí (cantonada entre l’av. Diagonal i el Camí del Molí). Tornaran a ser-hi el matí del proper dijous, 13 d’octubre, i dos dies més de la setmana que ve, de les 10.15 a les 13.30h. Els ciutadans que s’hi acosten poden formular els seus dubtes i suggeriments i rebre un petit sac amb adob obtingut a partir de brossa orgànica.



Palau-solità i Plegamans ha millorat molt el percentatge de residus que se separen correctament i que, per tant, poden ser reciclats gràcies a la col·laboració ciutadana. Des que es va implantar el sistema de recollida porta a porta per a la matèria orgànica i el rebuig s’ha passat a reciclar més del 70% dels residus que generen les llars palauenques.