dimecres, 18 de juliol del 2012

CLAR I CATALÀ EN RAMON TREMOSA EN UN ACTE MULTITUDINARI A LA PLAÇA DE LA VILA

Més de 200 persones s'interessen pel Pacte Fiscal a Palau-solità i Plegamans

 

Més de 200 persones van reunir-se ahir al vespre a la Plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans, en un acte sobre el pacte fiscal organitzat per l'agrupació local de CiU. L'eurodiputat Ramon Tremosa, va ser l'encarregat d'analitzar la situació actual que està vivint el país.  

 

La situació econòmica del país i de les mesures preses pel govern espanyol han provocat una incertesa molt gran entre els ciutadans de CatalunyaÉs per això, que CiU va convidar  l'eurodiputat Ramon Tremosa perquè expliqués quin és el camí proposat per CiU per sortir de l'actual situació.

 

Presentat per la cap de llista local a les darreres eleccions Mercè Pla, Ramon Tremosa va analitzar la situació econòmica del país i va assegurar, que a Europa, només estan en crisi aquells països que no han sabut resoldre els seus problemes quan tocava. Per Tremosa, "tots els països que han pogut sortir de la crisi, tenen un agència tributària pròpia i per tant, gestionen els seus recursos en funció de les seves necessitats".

 

L'Eurodiputat va assegurar que els problemes financers de Catalunya s'acabaran si podem aconseguir el Pacte Fiscal. "Només així podrem mirar més a Europa i no dependre tant de l'Estat".

 

L'acte va finalitzar amb un col·loqui entre els assistents i l'eurodiputat. A banda de comptar amb la presència de la cap comarcal de CDC, Núria Colomé, i diferents dirigents de CiU a la comarca, representants de la JNC i de UJ i de la Fundació CatDem, també hi va haver una representació de diferents partits polítics de Palau-solità i Plegamans, PSC, ICV, Esquerra i Solidaritat.