dilluns, 23 de juliol del 2012

L'ALZINA NO, GRÀCIES.

CiU trenca relacions amb l'Alzina

 

Deixa de considerar la publicació com a mitjà de comunicació per la seva falta de rigor en el que publica

 

Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans trenca totes les relacions amb la publicació del municipi L'Alzina per la seva falta de rigor i seriositat en tot el que publica respecte la federació.

 

Ja fa temps que era evident que la línia editorial de la publicació local de Palau-solità i Plegamans L'Alzina era clarament contraria a la formació nacionalista i a la ex-alcaldessa Mercè Pla, motiu pel que la formació local havia deixat de publicar-hi des de mitjans de la legislatura passada. Però fins la data, aquesta formació havia seguit informant la revista i trametent-li les perceptives notes de premsa que a nivell local i comarcal es generaven.

 

La formació, després de la darrera publicació, ha decidit deixar de considerar l'Alzina com un mitjà de comunicació, vist l'ús que en fa per continuar faltant a la veritat i al rigor periodístic. Per tant, des d'aquest mes, aquesta publicació passa a ser considerat pels serveis de comunicació de CiU com un mitjà propagandístic en contra d'aquesta formació, i per tant, deixarà de ser inclòs en la distribució i comunicacions de premsa d'aquest partit. 

 

La formació vol recordar que la Mercè Pla, al marge de la seva renúncia a tornar a presentar candidatura, és la cap de llista de Palau-solità i Plegamans i, com a tal, la nostra màxima representant institucional. Considerem, per tant, que les constants faltes a la veritat d'aquesta publicació, amb reiterades faltes de respecte i menyspreu vers els nostres representants, han superat tots els límits acceptables.

 

CiU és també una formació compromesa amb el rigor informatiu i periodístic, i amiga del contrast d'opinions i debats polítics serens i contrastats. Així ho demostrem amb la nostra participació en tots el mitjans que vetllen per la transparència informativa i la difusió de tots el missatges polítics que existeixen. L'Alzina tornarà a ser considerada un mitjà de comunicació, quan demostri la capacitat de mantenir el rigor periodístic i el respecte informatiu cap als nostres representants.