divendres, 19 d’abril del 2013

LES NOSTRES PREGUNTES AL GOVERN D'AQUEST MES D'ABRIL

Quan encara no disposem de les respostes a les preguntes del mes de març, just avui hem registrat les d'aquest mes d'abril:
 

 

 1. Per quina raó s'ha procedit a retirar la gran Senyera del Castell de Plegamans? S'ha pensat de tornar-la a col·locar? Quant temps tardaran a recuperar-la?

 

2. Per quina raó la bandera de Catalunya que oneja al balcó de la casa Consistorial és d'unes dimensions inferiors a les de la bandera espanyola? S'ha pensat en col·locar-n'hi una altra d'idèntiques dimensions o més gran que l'espanyola?

 

3. Considerant el canvi de criteri acordat en relació al Butlletí Municipal. Quin cost té encartar-lo en cadascuna de les dues revistes del poble, Palau Informatiu i l'Alzina? Quin cost suposa cada mes l'edició, impressió i distribució d'aquest butlletí?

 

4. Quin criteri de col·laboració econòmica s'ha establert a partir d'aquest any 2013 per insertar informacions i anuncis a les dues revistes privades del poble? Quin import de diners s'ha acordat destinar a cadascuna d'elles?

 

5. Quines tasques concretes s'han encarregat a l'advocat de l'equip de govern, sr. Bartomeu Martínez, a banda de la redacció i presentació de denúncies davant fiscalia en relació al contracte de permuta financera amb el Banesto? Quins imports i per quins conceptes ha facturat aquest 2013 l'esmentat professional?

 

6. A la vista de les manifestacions del regidor David Abascal en el sentit que es preveia posar en marxa el tant anhelat Centre Ocupacional o Centre especial de treball per a persones amb discapacitats abans d'acabar l'any 2011 i tenint en compte les converses i negociacions mantingudes entre l'ajuntament, l'associació Adispap, l'associació de jardiners de Palau-solità i Plegamans i la cooperativa TEB. Com està aquest projecte i per quina raó encara no s'ha posat en funcionament?
  

7. Com és que es segueix pagant 109.000 euros, l'any, quan s'ha jubilat algun dels components de l'asociació de jardineria, i no s'ha ampliat la plantilla, ni les feines que  s'estaven fent?

 

8. Està l'equip de govern disposat a reemprendre el projecte de taller ocupacional o centre especial de treball, pel bé del col.lectiu de persones amb discapacitats, i de les organitzacions expertes i amb experiència, en l'àmbit de la minusvalia intel.lectual,?

  

9. En l'àmbit de l'esport, què s'ha fet per promoure l'inclusió social, en el món de l'esport, a persones amb discapacitat intel.lectual de la nostra població, des que es va disputar la primera Copa Generalitat de Petanca Special Olympics el maig del 2011? Hi ha persones del col.lectiu integrades en equips de la població practicant esport? que està previst fer amb les entitats esportives i amb les persones afectades per alguna minusvalidesa, per practicar esport, fet que els permetria fer una integració social més complerta i segura en les seves vides?

 

10. És cert que l'agent de la Policia Local que es va incorporar en comissió de serveis en substitució del que va marxar, pel mateix concepte, a Torelló, ha demanat poder continuar a la plantilla de la nostra policia durant els dos anys previstos, malgrat l'agent que va marxar es reincorporarà aviat al cos? És cert que aquesta petició de poder seguir en el cos palauenc ha estat demanada amb el suport d'una gran part de la plantilla de la Policia Local? Podria ocupar aquest agent la plaça que ha deixat vacant el caporal que ha marxat a la Policia de Cerdanyola del Vallès?

 

11. És cert que no funcionen els terminals PDA cedits en el seu dia per la Diputació de Barcelona a la Policia Local? Per quina raó?