dijous, 19 de setembre del 2013

FIRA PALAU 2013. i JA EN VAN 32!

Demà comença una nova edició de Fira Palau. El certàmen comercial, però també social, cultural i esportiu més important del nostre entorn.
 
Sempre és important que els comerços, empreses i serveis de tota mena es donin a conèixer. Però, és en temps de greu crisi econòmica, quan encara esdevé més rellevant, transcendent i necessari.
 
Demà a les set de la tarda, amb la presència del Director General de Comerç del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, s'iniciarà la trentadosena Fira Palau. Amb més d'una cinquantena d'expositors, com ve essent habitual des de fa uns quants anys, amb la presència de multitud d'estants de comerços del poble, d'entitats culturals, cíviques i esportives de la vila, també el del propi Ajuntament, que ja tindrem temps de valorar, i, com sempre, amb noves propostes. És també aquest caràcter innovador el que fa que una manifestació pública d'aquestes característiques mantingui l'interès de la gent. enguany, els comerciants fan un pas endavant, i deixen enrere aquella, Mostra Gastronòmica, que ens permetia gaudir de dinars i sopars a molt bon preu de diversos establiments de restaurants del poble, i s'atreveixen amb el que han anomenat TapPalau. És a dir, que a tota hora poguem degustar tapes de menjar i begudes de diferents restaurants. Suposo que això també significarà poder fer els àpats a la Fira, tot i que amb un concepte més divertit i potser accessible, des d'un punt de vista econòmic, a més persones.
 
Diumenge al matí, visitarà la Fira el bon amic Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. Persona que coneix molt bé el nostre poble i que sempre ha mostrat un gran interès en tot el que es fa i desfa a Palau-solità i Plegamans.
 
Esmén a banda, mereix una altra de les grans innovacions d'enguany: El Trial Indoor! La bona gent del Motoclub Palau, amb grans amics al capdavant, com l'Isidre Mumbrú, s'han decidit a fer-la grossa. Pel seu compte i risc han muntat unes graderies per a més de 1200 persones, i es farà el ja tradicional torneig, però en format del tot professional, amb l'intenció que en les properes edicions pugui esdevenir una prova puntuable per al campionat d'Espanya. Però, no només això, sino que podrem gaudir de l'exhibició de qui ja porta nou anys seguits esent campió del món d'aquesta modalitat, Toni Bou, i cinc motoristes dels millors de l'estat, així com qui ho fos anys enrere, Jordi Tarrés.
 
Admiro l'empenta de l'amic Jordi Bachs, com a president de Fira Palau, i de tota la seva junta i els comerciants i entitats que participen en aquest certàmen. També el gran esforç que estan portant a terme des de fa molts mesos la gent del Motoclub Palau, i des d'aquí només puc demanar-los que segueixin. Que no defalleixin. Que som les persones i la nostra voluntat qui fa que les coses surtin bé i tirin endavant. Si volem, podem!
 
Molt bona Fira Palau 2013!