dimarts, 8 de setembre del 2015

DEGENERACIÓ A ESPANYA. REGENERACIÓ A CATALUNYA.

Ja sabiem que s'en dirien de grosses abans del 27S. Quan encara no ha començat la campanya, ja sentim a tot un ministre espanyol dient allò de "Que si se cumple la ley, no será necesario que actúen las fuerzas armadas". Que comenci la Festa!
 
Els espanyols tenen un problema. I és que, com que ara ja estem avisats de quines són les seves maneres, ara ens passa allò del conte d'en Pere i el llop. Com que ja ningú es creurà res sobre evasions d'impostos inventades, apropiacions indegudes, comptes a l'estranger, comissions i tants per cents.... Com que les detencions de Telenotícies ja les tenim totes vistes i sabem com acaben. Com que, per molts guàrdies civils que ens enviïn, nosaltres ens ho contemplarem amb l'estupor propi de saber quin és el veritable objectiu de tanta maniobra, ara, d'acord amb els seus gens, amb la seva preintelectualitat obstinada, la seva precarietat moral i indigència educativa i cultural, ara ens surt el tal Morenés dient-nos que si votem per quelcom ilegal (que no ilegítim), que si ens manifestem en massa pel mateix fi, que ves que no ens faci arribar quatre tancs entrant per la Diagonal de Barcelona, que, com no, seria el millor favor que ens podria fer per culminar la campanya electoral pel Sí.
 
Han comprovat com les seves amenaces de que catalunya seria expulsada de la Unió Europea, no se les ha cregut absolutament ningú. Han constatat com els intents de justificació econòmica, en el sentit d'esforçar-se per fer-nos veure que la Independència seria la nostra ruïna, tampoc els ha fructificat. Veuen desesperats com grans intelectuals, experts econòmics, analistes polítics d'aquí i d'arreu del món surten com bolets explicant com una Catalunya independent no només seria viable en tots els aspectes, sino que esdevindria un dels estats més pròspers d'Europa i el món occidental en general.
 
La veritable força del Procés català, rau en la gent. Som una gran majoria de catalans i catalanes els que hem arrossegat als nostres polítics a posar-se a treballar seriosament per tal d'aconseguir la Independència amb el president Mas al capdavant.
 
No ens han deixat, després d'intentar-ho pel dret i pel revés, consultar al poble de Catalunya si vol o no la Independència. S'han esgotat totes les vies de diàleg hagudes i per haver, (encara que hi hagi Durans i Espadalers que insisteixin en tant il·lusa pretensió). Vam fer una Consulta que ha portat a que el president i dos consellers del Govern estiguin imputats per diversos delictes. Volen convertir tot un tribunal que, com a tots els països civilitzats, té com a misió interpretar les lleis d'acord amb la Carta Magna, en una mena de TOP, Tribunal de Órden Público, o potser de la Inquisició, per sancionar als descreguts.
 
Els espanyols saben perfectament que no s'en sortiran. Que, malgrat som uns llepafils, que a tot arreu hi cerquem la coma, el punt i l'accent, aquesta vegada ens hem decidit a deslliurar-nos d'ideologies, de dretes i esquerres i de creences diverses, per unir esforços i acabar amb tanta indignitat, amb tant sometiment, amb tanta explotació pròpia de metròpolis d'altres temps.
 
Aquesta vegada va de debò. No defallirem. No respondrem atacs de ningú: ni de federalistes de conveniència, confederalistes sense fonament, bruixots de vol gallinaci ni, tampoc els qui dintre seu només hi troben rancúnies i malfiances.
 
Ara ho hem deixat estar tot, per la Independència. I de veritat que l'aconseguirem! Sí, perquè ho haurem fet entre tots, des de baix, obligant als nostres representants a posar-se d'acord, encara que no els agradi fer-ho. Però l'objectiu s'ho val. Perquè hem de votar Sí en unes eleccions. I votar Sí vol dir fer-ho per unes determinades candidatures que hi aposten d'una forma decidida. Tot el que sigui votar a JUNTS PEL SÍ i la CUP vol dir votar que Sí a la Independència. Votar a qualsevol altra força, ens expliquin el que ens expliquin, vol dir votar que No, i seguir sotmesos i esclavitzats com fins ara. Votar No, vol dir posar en perill la nostra economia, les pensions dels nostres jubilats i pensionistes de tota mena, no disposar d'unes adequades infrastructures, comunicacions, i un llarguíssim etcètera.
 
Ara toca la veritat. Toca anar per feina. Hem tardat tres-cents anys a fer-ho i no podem fallar!
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com