dimecres, 30 de setembre del 2015

HEM DE CUIDAR ALS CUIDADORS!

NOTA DE PREMSA

 

Grup de suport per a persones cuidadores

 

Per participar en aquest espai d'ajuda mútua cal inscriure's a Serveis Socials

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza una nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua, adreçat a persones cuidadores no professionals. Per participar-hi cal posar-se en contacte amb Serveis Socials (c. Anselm Clavé, 11 / Tel.: 93.864.30.12).

 

La primera de 10 sessions tindrà lloc el 15 d'octubre, a l'Auditori de Can Cortès. Totes se celebraran entre les 17.00 i les 18.30h dels dijous compresos entre el 15 d'octubre i el 17 de desembre, ambdós inclosos.

 

"Les persones cuidadores de familiars sovint pateixen aïllament i un fort desgast, per això és molt important que rebin ajuda i puguin compartir les seves emocions", destaca Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Serveis Socials, per animar les persones que es troben en aquesta situació a acudir-hi.

 

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua és un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua, coordinat per un psicòleg. No és un curs de formació. Evitar la soledat i la sobrecàrrega emocional i física, conèixer altres persones cuidadores i disminuir l'estrès són alguns dels objectius del grup. Es demana que les dones i homes que hi participin vulguin compartir les seves experiències i assisteixin a totes les sessions.

 

Aquesta edició del grup està organitzada per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

 

 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com