dilluns, 16 de novembre del 2015

UNA NOVA FIRA QUE HA COMENÇAT A RELLANÇAR EL TURISME I LA RESTAURACIÓ DEL NOSTRE POBLE

Èxit rotund de la primera edició de la Fira Internacional del Formatge

 

 

La Fira Internacional del Formatge va tancar ahir la nit la primera edició a Palau-solità i Plegamans amb un èxit total "tant de participació com de vendes dels paradistes", explica el regidor de Fires i Mercats, Miquel Rovira. "Estem molt satisfets amb el resultat de la fira perquè també ha incidit molt positivament en la restauració i gastronomia del poble", manifesta Rovira.

 

Al llarg de tot el cap de setmana, el poble ha acollit més de 15 productors de formatge de procedències i tipologies diferents, a més de parades d'altres productes artesans relacionats, com mel o embotits i paradistes i productors locals.

 

"Un dels aspectes més positius d'aquesta fira és que han vingut visitants d'altres comarques, ha sigut tot un èxit de participació", mostra satisfet el regidor. "Hem de destacar que no hi va haver cap incident i hem pres nota per al proper any, perquè segur que tornarem a repetir".

 

A més de les parades, al llarg del cap de setmana s'han fet diferents activitats per a tots els públics, com el concurs infantil de munyir la cabreta, que va guanyar Oriol Soria, o el maridatge de formatge i cervesa artesana, que va sobrepassar les previsions de persones inscrites.

 

El cap de setmana més formatger

 

El públic assistent destacava la gran varietat de formatges que es podien trobar i tastar a la fira, tant nacionals com internacionals. Formatges de llet de cabra, d'ovella, de vaca, de búfala, curats, semi curats, tous, de llet crua, cuita.

 

El regidor explica que "no podem calcular el nombre de persones que han vingut aquest cap de setmana al poble per visitar la Fira, però tant dissabte com diumenge els carrers del centre estaven plens, i el bon temps ens ha ajudat molt".

 

Minut de silenci

 

La Fira Internacional del Formatge es va convertir dissabte en el marc del minut de silenci que es va convocar des de l'Ajuntament per rebutjar els atemptats que van tenir lloc a París divendres a la nit. Tots els participants i visitants de la Fira es van sumar al minut de silenci que es va fer al migdia de dissabte.

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com