dimecres, 23 de març del 2016

MINUT DE SILENCI EN SOLIDARITAT AMB LES VÍCTIMES DELS ATEMPTATS DE BRUSEL·LES

 

Desenes de persones s'han aplegat aquest migdia a la plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans per solidaritzar-se amb les víctimes dels atemptats de Brussel·les, perpetrats ahir a l'aeroport i al metro de la capital belga. Alhora ha servit per condemnar el terrorisme i totes les formes de violència.

 

L'Alcaldessa Teresa Padrós i diversos regidors i regidores han participat de l'acte. Padrós ha destacat "la importància d'estar units, solidaritzar-se amb les víctimes i plantar-se davant aquestes barbàries tan incomprensibles". També ha pres la paraula Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Cooperació i Solidaritat: "Palau-solità i Plegamans està en contra, i ho ha demostrat sempre, de qualsevol tipus de violència". "Les persones que fugen de Síria i d'altres zones en conflicte escapen també d'actes de barbàrie", ha declarat Oliveras, qui ha afegit: "Per això també hem abaixat la bandera de la UE de l'Ajuntament, per protestar contra el tractament que es dóna a les persones refugiades".

 

Tot seguit, l'Alcaldessa ha demanat a les persones presents que mantinguessin un minut de silenci en record de les víctimes. Passat aquest temps, un aplaudiment espontani ha servit com a homenatge a la ciutat de Brussel·les i a totes les que han estat colpejades pel terrorisme o la guerra.


Este correo electrónico se ha enviado desde un equipo libre de virus y protegido por Avast.
www.avast.com