divendres, 22 d’abril del 2016

EL PRIMER SANT JORDI DE DEMÒCRATES DE CATALUNYA!



El primer Sant Jordi de Demòcrates de Catalunya
 
Demà 23 d'abril, Demòcrates de Catalunya serà present a diferents municipis de Catalunya per compartir amb els ciutadans la celebració de Sant Jordi. Amb motiu de la diada, Demòcrates donarà a conèixer la formació política, que tot just es va fundar el passat 7 de novembre, amb diferents parades arreu de Catalunya, entre les quals s'hi comptarà també la que els Voluntaris Demòcrates de Palau-solità i Plegamans instal·laran a la Fira de llibres i roses que s'ubicarà durant tot el dia a la plaça de Ca l'Estruch.
 
A la parada de Demòcrates per Sant Jordi es podrà trobar els flyers "Ho imagines?", "Quedem?", una edició especial del punt de llibre de Sant Jordi i un drac per pintar pels més menuts, entre d'altres.
 
Demòcrates ha pogut comptar amb la col·laboració altruista del dibuixant i guionista, internacionalment reconegut, en Cels Piñol. L'autor ha realitzat per a la formació el punt de llibre que s'ha editat amb motiu del primer Sant Jordi demòcrata. 
 
Demòcrates vol fer constar l'agraïment a Cels Piñol, dibuixant i guionista de la popular sèrie Fanhunter, pel drac que ens ha il·lustrat altruïstament amb motiu de Sant Jordi.
 
Us hi esperem!
 
Fes-te Voluntari!
 

Libre de virus. www.avast.com