dijous, 7 d’abril del 2016

PRIMER COMERÇ FEST. COMERÇ EN ESTAT PUR A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS!

El primer Comerç Fest se celebra aquest cap de setmana, 9 i 10 d'abril

 

Primera edició d'una nova mostra comercial del municipi, amb tallers, xerrades i un sorteig

 

El Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor acull aquest cap de setmana, 9 i 10 d'abril, la primera edició del Comerç Fest. Es tracta d'una nova mostra del comerç del municipi. Compta amb un programa d'activitats que inclou tallers i xerrades de temes molt diversos, organitzades per comerços i empreses de la vila. A més, s'hi sortejaran 500€ que el guanyador o guanyadora podrà gastar en els comerços que hi participin. Dissabte obrirà portes de 10 a 14h i de 17 a 21h, un horari quasi idèntic al de diumenge: de 10 a 14h i de 17 a 20h. La inauguració oficial serà el mateix dissabte a les 10.00h.

 

L'Ajuntament hi serà també present amb un estand propi. La ciutadania està convidada a visitar-lo i expressar la seva opinió sobre el reglament de Participació Ciutadana que vol aprovar el consistori. Ho podrà fer responent una enquesta que estarà disponible al mateix estand. A més, s'hi mostraran alguns dels projectes en què treballa l'Ajuntament, s'hi explicaran serveis municipals i altres informacions d'interès. Els infants podran participar en un concurs de dibuix en el que se'ls demana que dibuixin com imaginen la nova biblioteca.

 

Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Comerç, anima tothom a visitar el Comerç Fest i gaudir de les activitats. "És una iniciativa de l'Associació de Comerciants per apropar el comerç local a la gent, potenciar-lo i donar-li visibilitat, recollint el testimoni de Fira Palau", destaca el regidor. "És una aposta innovadora que l'Associació presenta com a comerç en estat pur, amb la voluntat de promocionar els seus productes i serveis", afegeix Oliveras.

 

Montserrat Flores, presidenta de l'Associació Comerciants, amplia l'afirmació del regidor en declaracions fetes al magazín 'El meu carrer' de Ràdio Palau: "El Comerç Fest és una fórmula nova, diferent a Fira Palau, per mostrar només comerços locals, per promocionar el comerç de proximitat, els seus productes i serveis". "Hi haurà de tot, de sectors molt diversos", comenta Flores, qui preveu "molta afluència de públic" i que "els comerços estiguin molt contents de participar-hi".

 


Libre de virus. www.avast.com