dimecres, 20 de setembre del 2017

CONDEMNEM L'ACTITUD DICTATORIAL I AUTORITÀRIA DE L'ESTAT ESPANYOL

Des del Grup municipal de PDECAT - DEMÒCRATES al Govern de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, reafirmem el nostre compromís amb el  diàleg entre les institucions com a única via per assolir acords i solucions polítiques, deixant de banda la violència i la repressió policial i la intervenció de les institucions catalanes.

 

Les actuacions policials i de la Fiscalia a diferents seus de la Generalitat, empreses i domicilis particulars de càrrecs del Govern Català i altres ens públics impedeixen la resolució d'aquest conflicte polític.

 

Ens afegim amb tota la fermesa i convicció a les diferents convocatòries de mobilització i protesta contra l'actuació d'un Estat desvocat en les seves formes, que s'ha oblidat per complet del que és un Estat Social i Democràtic de Dret. Conculcant de forma flagrant el lliure exercici dels Drets Fonamentals i les Llibertats Públiques. Actuant per ordre d'un Govern embogit en la seva dèria antidemocràtica i anticatalana, sense respectar a res ni a ningú. Fent que els fiscals facin de jutges, reconvertint a les policies locals en represores de qui haurien d'estar protegint, violant el secret de les comunicacions i la correspondència i un llarg etcètera.

 

Seguirem treballant, també des del Govern municipal per tal que es pugui exercir amb plena normalitat el dret de vot el proper dia 1 d'octubre.

 

La sortida o no per part de PDECAT - DEMÒCRATES del Govern, la decidiran les nostres bases d'acord amb el desenvolupament dels esdeveniments. El que deixem ben clar, és que, des del nostre independentisme convençut, decidit i militant, ningú afeblirà la nostra lluita per la llibertat del nostre país, amb independència dels nostres compromisos ferms amb Palau-solità i Plegamans, d'acord amb els acords en el seu dia subscrits.

 

Condemnem amb tota l'energia de la que som capaços que la nostra Policia Local, per ordres del tot irregulars i sense base jurídica ni resolució judicial que ho empari, hagi de fer tasques pròpies de butxins contra els ciutadans a qui haurien de protegir. És a dir, que s'hagin de dedicar a despenjar cartells i requisar material del Referèndum, en lloc de vigilar l'incivisme amb les escombraries, amb els excrements dels gossos, o amb els vehicles mal estacionats.

 

No defallirem en la nostra lluita constant per la Democràcia i per la llibertat nacional de Catalunya!

 

Sempre ens trobareu al costat del diàleg, el respecte, el civisme i de la voluntat majoritària del poble de Catalunya i dels ciutadans de Palau-solità i Plegamans!


Virus-free. www.avast.com