dimarts, 18 de maig del 2010

CULMINANT UNA GRAN OBRA DE GOVERN!


S’inicia el trasllat de la Policia Local, el Jutjat de Pau i Protecció Civil

S’ubiquen en mòduls provisionals per l’enderroc de l’actual comissaria i fins a la construcció del nou edifici

La Policia Local, el Jutjat de Pau, Protecció Civil i el dipòsit municipal de vehicles han iniciat el trasllat a uns mòduls prefabricats provisionals que s’han instal•lat al carrer Folch i Torres, en un solar adjacent al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor i molt a prop dels edificis que fins ara acollien aquests serveis.

Les adreces postals d’aquests serveis mentre es trobin instal•lats als mòduls seran:

Mòdul Policia Local C. Folch i Torres núm.50

Mòdul Jutjat de Pau C. Folch i Torres núm.54

Mòdul Protecció Civil C. Folch i Torres núm.56

Dipòsit de vehicles municipal C. Folch i Torres núm.58


Tant la Policia Local com el Jutjat de Pau i Protecció Civil continuaran prestant a la ciutadania els mateixos serveis que han proporcionat fins ara. “Demanem disculpes, paciència i comprensió si algú no és atès amb la qualitat habitual o es troba alguna incidència per qüestions inherents al trasllat o per les incomoditats que poden suposar els mòduls prefabricats”, apunta el regidor de Governació, Jaume Oliveras.

Enderroc i nou edifici
El trasllat, que es preveu completar entre avui i demà, s’efectua per l’imminent enderroc de l’edifici que fins ara havia acollit la comissaria i el Jutjat de Pau i dels immobles annexos que actualment acollien Protecció Civil. Aquest conjunt d’edificis era conegut al poble com les Cases dels Mestres. L’enderroc dels vells edificis s’iniciarà el 25 de maig. Un cop s’alliberi el solar que ocupaven aquests vells immobles, obsolets i petits, podran començar els treballs de construcció del nou edifici que acollirà les dependències de la Policia Local i del Jutjat de Pau, a més d’una sala polivalent per a actes com cerimònies civils i altres usos. El nou edifici tindrà un disseny emblemàtic i ajudarà a reforçar el passeig de la Carrerada com a un dels eixos centrals de serveis de la vila. “El nou edifici estarà en un solar molt cèntric i ben comunicat, i serà obert a la ciutadania, per apropar-li aquests serveis i perquè l’immoble acollirà espais per a l’ús ciutadà”, explica el regidor.

Protecció Civil
Protecció Civil, en canvi, romandrà temporalment als mòduls provisionals però no s’ubicarà al nou edifici que es construirà, sinó que es traslladarà a l’antiga caseta de la Creu Roja, que es troba situada a l’avinguda Catalunya (antiga carretera C59), molt a prop de la intersecció d’aquesta via amb la carretera C155. Abans, però, l’Ajuntament realitzarà obres d’adaptació i rehabilitació de l’antiga caseta de la Creu Roja per adaptar-la a les necessitats de Protecció Civil. Aquesta propera ubicació de Protecció Civil a l’antiga caseta de la Creu Roja “respon a les necessitats del cos d’estar ben comunicat i de gaudir d’un espai propi suficientment ampli”, comenta el regidor Oliveras. L’actuació, a més, “permet recuperar un edifici que havia quedat abandonat i que s’havia convertit en un focus de brutícia i inseguretat”, recorda el regidor de Governació.