dimecres, 26 de maig del 2010

I TOT SENSE UN SOL EURO AMB CÀRREC A LES ARQUES MUNICIPALS!


Es presenta l’equip d’atletisme de la Policia Local

Els agents participaran en els Jocs Europeus de Policies i Bombers, a València, el dia 9 de juny

La Policia Local ha presentat aquest matí el seu equip d’atletisme, format per cinc agents del cos. Els atletes de la Policia Local han estat acompanyats en la presentació per l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, el regidor de Governació, Jaume Oliveras, i l’Inspector en Cap de la Policia Local, Xavier Virgili.

L’Alcaldessa ha felicitat els integrants de l’equip “per l’afició a l’esport que demostren” i els ha desitjat “molta sort en la competició a València”. “Independentment dels resultats que aconsegueixin, la formació de l’equip és, sens dubte, una gran iniciativa quant a la cohesió d’un grup de professionals que està sempre al peu del canó”, ha comentat el regidor de Governació, Jaume Oliveras. Per la seva banda, l’Inspector en Cap ha agraït el suport de les empreses que patrocinen l’equip, “sense el qual hagués estat molt difícil que l’equip competís en els Jocs Europeus”. Les empreses patrocinadores de l’equip són Vallès 11 SA, Gynea Laboratorios i Vallès CD. S’han fet càrrec del viatge a València, de l’allotjament de l’equip i de l’equipació esportiva.

I és que l’equip d’atletisme de la Policia Local ja fa temps que s’entrena per competir a Europolyb 2010, els Jocs Europeus de Policia i Bombers, que s’esdevindran a la ciutat de València entre el 7 i el 13 de juny. En concret, els policies palauencs participaran en la prova dels 10.000 metres pista, que tindrà lloc el dia 9 juny a l’Estadi del Túria de la capital valenciana. L’equip palauenc ja va participar en l’anterior edició d’Europolyb, que es va celebrar a Pontevedra al 2008. En aquella ocasió un dels agents palauencs va aconseguir la 4a posició en una competició individual.

Europolyb 2010 és la tercera edició d’aquests jocs que reuneixen policies i bombers d’arreu d’Europa. A València s’espera que hi acudeixin uns 5 mil assistents, provinents d’una vintena de països europeus. En aquests jocs hi haurà proves de 45 disciplines esportives, moltes d’esports olímpics i unes altres vinculades a les operacions pròpies de les professions de policies i bombers.