dimecres, 8 de juny del 2011

CULMINANT TOT EL PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ I MODERNITZACIÓ DE LA NOSTRA POLICIA LOCAL


La Policia Local compta amb dos nous caporals



La Policia Local de Palau-solità i Plegamans compta des d’avui dimecres amb dos nous caporals amb plaça en propietat. Amb la incorporació d’aquests dos nous caporals, la Policia Local passa a tenir 6 caporals, 18 agents, 1 sergent, 1 sotsinspector i un inspector en cap. “Aquest dos nomenaments signifiquen un pas més cap a la professionalització del cos de la Policia Local, tal i com s’ha fet en els darrers anys” apunta l’alcaldessa en funcions Mercè Pla.



Per la seva banda, el regidor de governació en funcions, Jaume Oliveras, ha recordat que a l’inici de la legislatura, només hi havia 1 caporal i ara n’hi ha sis. Hi havia disset agents, un sergent i un Sotsinspector cap. La incorporació d’aquests dos nous caporals respon als punts d’actuació que preveu el Pla Estratègic de la Policia Local 2008-2011.



Recordem que un cop fetes les proves de selecció, els nous caporals van fer el preceptiu curs de caporals a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya com una prova més de les oposicions. Un cop aprovat el curs han hagut de fer tres mesos de caporals en pràctiques.