dilluns, 13 de juny del 2011

EL DISCURS D'INVESTIDURA

ahir, potser per mandra d'escriure una mica més, em vaig deixar de parlar-vos del discurs realitzat per l'alcaldessa del PSOE un cop proclamada en el càrrec. Veureu que habitualment i al parlar dels socialistes palauencs, em referiré al PSOE i no pas al PSC; i és que, això respon al fet que el pacte d'investidura, que no el encara inexistent pacte de govern, fou signat pel sector PSOE i sense el coneixement del sector més PSC. Més endavant ja anirem parlant d'aquesta qüestió, ja que, probablement, donarà bastant de sí.

Així, un cop feta la "pataleta" de l'autocol·locació del pin i les altres coses que us comentava, just després de la intervenció dels diferents caps de llista, fou el torn, prèvia presentació de la sra. Marcuello, de la nova alcaldessa. Va ser un espectacle digne de les millors representacions teatrals traslladades a la política! qui ha estat durant quatre anys sense obrir boca en un ple municipal, sense fer cap tipus de proposta, sense acudir a cap reunió en la que es discutís o negociés qualsevol cosa, i qui només ha gesticulat i prou en un plenari; és qui va apareixer llegint íntegrament un discurs capellanesc, gairebé missaire, apareixent com l'única persona capaç de reconciliar allò més irreconciliable, com qui té el dò d'acabar amb la crispació política en aquest poble, a més de parlar de bona voluntat, sentiments i estimació a la gent.

tot això podria arribar a estar bé, si no recordessim els quatre anys de destrucció sistemàtica practicada pels socialistes palauencs. Si no recordessim que durant tot aquest temps, mes rere mes, només s'han dedicat a publicar MENTIDES, insinuacions de tota mena i sense fonament, s'han dedicat a anar escampant porqueria, falsejant la realitat: que si pantalles de 70 000 euros, que si vehicles oficials, que no sé quins sous que ara diuen que es baixaran d'acord amb les instruccions del govern central, cosa que ja haviem fet nosaltres, que si el marbre a l'ajuntament, (a veure si el troben), que si la tele de plasma, com si ella no n'hi tingués cap de tele al despatx, i tants etcèteres com volgueu.

Però, ara, que governaran ells, ara és quan demanen respecte, que s'acabi amb la crispació, que anem tots a una doncs són temps difícils, i molt més discurs que m'avorriria de reproduir.

que no es preocupin: nosaltres no en sabem ni en volem saber de fer tota aquesta marrulleria practicada durant quatre anys de forma sistemàtica des de l'oposició. Nosaltres seguirem treballant en positiu, de forma responsable, respectuosa, amb voluntat de consens com sempre hem fet. No cal que ens demanin que no fem el que han fet vostès senyors del PSOE. vostès treballin i governin que aquí estarem per tot allò que comporti un benefici per als nostres vilatans. Però, com deia ahir, em sembla que mentre CiU segueix fent aquest treball en positiu, el PSOE amb el suport incondicional, però aquest cop gerarquitzat d'ICV, seguirà fent d'oposició a la oposició.