divendres, 10 de juny del 2011

GRÀCIES!

com haureu pogut comprovar més avall, en els apunts insertats avui al blog en forma de comiat als col·lectius de l'àrea de Governació, no voldria que ningú pensés que m'he oblidat de les persones que presten els seus serveis a les àrees de Comunicació i Joventut. El que passa, és que al tractar-se d'un nombre més reduït de persones, m'he pogut acomiadar d'ells en forma més privada amb els corresponents àpats i trobades emotives.

Així, més enllà de les valoracions ja fetes i reiterades pel que fa a la nova Ràdio Palau i el seu director, Eduard garcia, gran professional i millor persona, la Sira Riera, acabada d'incorporar però que en poques setmanes ens ha aportat empenta i professionalitat a la ràdio, i què dir dels altres professionals que hi col·laboren com la Carla, en Carles, en Joan a més dels ja coneguts col·laboradors responsables i representants de diferents entitats del poble.

a Comunicació, orgullós d'haver creat un autèntic gabinet de l'àrea que, de ben segur, farà que el govern entrant no es trobi sense ningú i sense saber com actuar en aquest àmbit. Grans persones i professionals com la Meritxell, el domenec el Pep..., moltes gràcies a tots!

A Joventut, a l'Escorxador..., quina gent! Qui m'havia de dir a mi que als 47 anys seria Regidor de Joventut; i contentíssim que n'estic! I ho estic perquè els vaig prometre dos principis: Màxima confiança i mínima intervenció. I de veritat que aquest és un tarannà que cal aplicar en moltes àrees de responsabilitat com a clau d'un èxit assegurat. Perquè, amb professionals com l'Elena, l'Ariadna, lAnna, la Natàlia i en Jordi, qualsevol iniciativa o projecte és factible, possible i amb conseqüències inmillorables!

Com podeu comprovar no tinc prous paraules per agraïr-vos la gran tasca portada a terme al llarg d'aquest quatre anys.

Finalment, tot i haver esdevingut de dret el Regidor de Règim Intern, haig de dir que qui realment s'ha fet càrrec d'aquesta responsabilitat i s'ha constituït com l'autèntic artífex de la transformació de tota l'organització municipal pel que fa a modernització, estructuració, coordinació i comandament del treball i les persones que porten a terme el correcte funcionament de l'administració, aquest ha estat l'amic Joan carol ventura. ell, com a Gerent de l'ajuntament, ens ha permès que la nostra tasca política fos molt més còmoda i engrescadora, ell és qui ens ha assessorat en cada moment, qui ha posat l'adequada ponderació i moderació en les nostres decisions com a polítics, i de veritat us dic que es trobarà a faltar per part de tothom algú amb tant alt sentit de la responsabilitat i algú que et garanteix que la teva actuació sigui la que correspon en cada moment. Gràcies Joan!
Però, això no acaba aquí, i com ahir vaig manifestar en el comiat de la legislatura davant de tot el personal municipal:
Tornarem!