dimecres, 12 de febrer del 2014

FELICITEM-NOS PER DUES BONES NOTÍCIES

I és que, aquests darrers dies, segons informacions de Ràdio Palau, s'ha donat a conèixer, per una banda, el gran arrelament del servei de Bus urbà que l'anterior govern va implantar al 2009, i per una altra, ll'èxit que diuen que té, (que ja fa anys que ho sabem), el model de Cogestió amb els joves del poble de l'Espai Jove l'Escorxador.
 
Resulta curiós observar com presumeix l'Ajuntament no només del model de Cogestió de l'equipament amb els nostres joves, sino, (i encara és més curiós), dels imports rebuts pel consistori en concepte de subvencions de la Generalitat, Diputació, etc. Presumeixen que l'any 2013 han rebut prop de quaranta mil euros. Lluny queden d'aquells més de cent trenta mil que vam rebre durant el darrer any del govern anterior liderat per CiU. I m'agrada com destaquen el fet que són molts els ajuntaments,entitats de tot el país així com administracions diverses, que som un gran exemple a seguir en matèria de cogestió amb els joves. Cogestió que va aplicar per primera vegada l'anterior govern, que ja va ser un exemple a seguir aleshores, que les nostres tècniques van participar en multitud d'esdeveniments, cursos i actes arreu del país explicant com funcionàvem per servir de model per als altres. Per això m'alegro que es mantingui i, malgrat la situació econòmica actual en general, es segueixi potenciant a tots els efectes tant aquest model com totes les prestacions i serveis que ofereix un equipament per als joves de Palau-solità i Plegamans innaugurat el mes de juny de 2008.
 
La segona bona notícia és el grau de consolidació que, any rere any va experimentant el servei de bus urbà instaurat també per aquell govern l'any 2009. I és que, perquè un nou servei com aquest funcioni, es consolidi i la gent s'el faci seu, s'ha de ser molt perseverant, mantenir-se amatent i aplicar polítiques de màxima eficiència. I això exactament és el que ha fet el Regidor Pedro Sánchez a qui vull felicitar amb tota la sinceritat i energia de que sóc capaç. amb el temps, és quan es veu què cal fer per tal d'anar millorant el servei, estudiar quins són els recorreguts més necessaris i utilitzats per la gent, quines freqüències de pas, a quines hores calen més o menys busos, etc. Amb el temps es guanya qualitat de servei, però també quantitat´. A més usuaris, més possibilitats de manteniment en els preus dels bitllets o fins i tot de rebaixa. Diu que estem a punt d'assolir el sostre de vint mil usuaris en un any. Qui creu en un projecte i no està viciat per si això ho va iniciar un govern d'aquest o d'aquell color polític; qui aprofita la bona feina anterior per anar-la millorant i consolidant, és de veritat algú que està al servei de la gent i no pas d'obscurs interessos polítics només encaminats a la destrucció o desprestigi de l'adversari polític. Sóc el primer en reconèixer que necessitem a la política persones com en Pedro Sánchez, i en sobren moltes com aquells qui només pensen en donar culpes als altres o desfer el que sigui només perquè no han estat ells qui ho han implantat.
 
Felicitem-nos doncs per aquestes dues grans notícies!
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.