dijous, 20 de febrer del 2014

NO NOMÉS FAN DEL MANTENIMENT UN PROJECTE, SINO QUE, PER SORT, SEGUEIXEN CONFIANT AMB LES MATEIXES EMPRESES

Si llegiu aquesta notícia a la web municipal, clicant
us n'adonareu del que us explicava no fa masses dies. Constatareu novament, com del simple manteniment de voreres, enllumenats, arranjament de portes i finestres, reasfaltats, etc, en presumeixen com si això fos la màxima aspiració a assolir pel nostre govern municipal.
 
No cal que us repeteixi el que suposa de positiu, disposar d'un equip de magnífics tècnics, creat durant l'anterior legislatura, que fa que la planificació anual (com a exigència mínima a qualsevol govern) sigui impecable des de tots els punts de vista.
 
Però, no és d'això del que pretenia tornar-vos a parlar. El que més m'ha cridat l'atenció en aquesta informació, en la que tornen a explicar el poc que fan, que és pur manteniment, és que destaquen per damunt de tot com aquest govern confia majoritàriament en les empreses del nostre poble. Diuen que volen prioritzar la adjudicació d'obres a empreses de Palau, tot i que immediatament afirmen que això és il·legal en qualsevol plec de condicions, per acabar oferint un llistat d'empreses, (18 en total), que majoritàriament es troben radicades a Palau-solità i Plegamans.
 
Quan t'atures a analitzar quines són aquestes empreses, a banda d'observar com alguna d'elles res té a veure amb execucions d'obres de cap tipus, et sorprens de veure com són exactament les mateixes en les que confiava l'anterior govern! Per tant, si el que pretenen és intentar confondre a la gent fent veure que ells sí que contracten als del poble a diferència dels d'abans, tampoc això els surt bé i, tornen de nou a ratllar el habitual ridícul en el que solen incórrer. Fins i tot, diria que essent les mateixes, n'hi trobo a faltar alguna amb les que abans sí que s'hi confiava i ara no. Però, no és aquesta la qüestió. El que vull destacar és aquesta mena de voluntat d'enredar amb mitges veritats als ciutadans. I és que, i tant que s'ha de mirar de prioritzar a les empreses palauenques, sempre que això sigui possible i per tal d'intentar contribuir a la reducció de l'atur al nostre poble, (actualment del 15,3%), però, això és una cosa i l'altra és intentar fer veure que l'anterior govern no ho feia. Diran que ells això no ho han dit. Però, ja us dic jo que foren bastants els problemes patits per l'anterior govern a l'hora d'adjudicar determinades obres per raons com les que ara en presumeixen!
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.