dimarts, 30 de desembre del 2014

PRESSUPOSTOS SENSE PROJECTE, AMB LA MIRADA POSADA A LES ELECCIONS DEL MES DE MAIG

Aquest és l'escrit que s'havia d'insertar en el butlletí municipal del mes de desembre d'enguany. Al final, per raons que desconec, no s'ha editat el butlletí. Suposo que esperen al gener. De totes formes, us transcric, com sempre faig, la literalitat de la nostra proposta:

 

El Govern municipal ja ha aprovat, només amb els vots favorables dels grups que l'integren, els Pressupostos pel 2014. Sense cap Pla de Govern que serveixi de guia, la tònica es manté en la improvització constant. Acabaran el mandat sense inversions destacables, més enllà de la ja coneguda i inacabada Pista Coberta, que es deixarà a mitges per poder destinar 450.000 euros per ampliar l'Escorxador; o un projecte d'urbanització com el de Montjuïc, quan ni s'han molestat a aplicar el prioritari projecte de clavegueram, que l'anterior govern ja vam deixar redactat i pagat, havent-hi habitatges que encara han d'abocar les aigües brutes en fosses sèptiques. Prefereixen començar la casa per la teulada enlloc de cobrir necessitats bàsiques.

 

Això sí, gairebé un milió d'euros a CRÈDIT, destinades a parcs i jardins, manteniment i imatge. Crèdit que haurà d'abonar el proper Govern sortint de les urnes del mes de maig. Es constata que la prioritat no són les persones, precisament. El més important és l'aparador i el lluïment, després de tres anys i mig de no fer sino desfer, fer d'oposició a l'oposició, no governar i gastar-se centenars de milers d'euros en advocats i assesoraments per intentar reclamar i denunciar el que sigui, amb l'únic objectiu del desgast polític del contrari per mantenir-se al govern a costa del que convingui!

 

El Grup municipal de CiU us desitja que gaudiu d'un feliç any 2015!

 




This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com