dimarts, 1 de juny del 2010

ANEM PER FEINA!


S’enderroca la Comissaria de la Policia Local i el Jutjat de Pau

L’1 de juliol es posarà la primera pedra del nou edifici que s’aixecarà al solar que ara s’allibera

Aquest matí la maquinària pesada ha enderrocat els dos edificis que acollien la Comissaria de la Policia Local, el Jutjat de Pau i Protecció Civil. Els vells edificis estaven situats en un solar molt cèntric que es troba a la cantonada entre el passeig de la Carrerada i el carrer Folch i Torres. Allà s’hi construirà un nou i emblemàtic edifici que acollirà la Policia Local i el Jutjat de Pau.

Com a mesura de seguretat, agents de la policia han tallat el trànsit en un tram del carrer Folch i Torres, alhora que controlaven que ningú s’apropés massa al perímetre de seguretat. “Sempre que s’enderroquen edificis que fa molts anys que formen part del paisatge urbà hi ha una barreja de sentiments difícils d’explicar”, comentava l’Alcaldessa, Mercè Pla, poc després d’encetar l’enderroc activant la pala de la màquina pesada. “L’enderroc i la construcció del nou edifici és un avenç per al municipi, imprescindible per millorar aquests serveis públics i les condicions de feina dels professionals”, afegeix el regidor de Governació, Jaume Oliveras.

L’1 de juliol es col•locarà la primera pedra del nou edifici de la Comissaria de la Policia Local i del Jutjat de Pau, que a més inclourà una nova Sala Polivalent per a cerimònies i esdeveniments civils. La construcció del nou immoble, “fa palesa la feina de l’equip de govern per donar a la ciutadania palauenca els equipaments que es mereix”, afirma Mercè Pla. “És una obra emblemàtica que s’emmarca dins el pla que l’equip de govern aplica des del principi de la legislatura per reforçar i millorar la Policia Local; per reforçar i millorar la seguretat i la qualitat d’un servei bàsic per a les persones”, contextualitza Pla.

La Policia Local, el Jutjat de Pau, Protecció Civil i el Dipòsit Municipal de Vehicles estan ja ubicats en uns mòduls provisionals que es troben situats al carrer Folch i Torres (núm. 50-58), a l’explanada adjacent al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. La Policia Local i el Jutjat de Pau hi romandran fins que es finalitzi la construcció del nou edifici. Protecció Civil, en canvi, continuarà als mòduls provisionals fins que es rehabiliti l’antiga Caseta de la Creu Roja, ubicada a l’avinguda Catalunya.