dijous, 10 de juny del 2010

ESTEU TOTS CONVIDATS A LA FESTA!

L’escorxador celebra el seu segon aniversari



Aquest cap de setmana, l’Espai Jove Escorxador de Palau-solità i Plegamans celebra el seu segon aniversari amb diverses activitats programades pel proper dissabte dia 12 de juny a partir de les 18h.



L’Espai Jove Escorxador arriba al segon aniversari amb plena energia essent un equipament plenament consolidat entre els joves del municipi coordinat amb les diferents entitats juvenils.



De cara a dissabte es previst que a les 18h a l’Skate Parc hi hagi una exhibició d’Skate i bicis. Tot seguit un cercavila recorrerà diferents espais del municipi. Al seu pas per la plaça de ca l’Estruch i la plaça de la Sardana, es realitzaran batucades, espectacles de circ i diverses activitats. Destacar que la batucada ha estat creada pels mateixos joves de Palau-solità i Plegamans.



Després del cercavila, l’Espai Jove Escorxador serà l’escenari d’una gran festa. El DJ Mambo serà l’encarregat d’animar la festa CASPA que acabarà ballant a ritme de “buti & roll festival”.



Aquelles persones que vulguin participar de la festa organitzada hauran de posar-se en contacte amb l’Espai jove Escorxador.



Totes les activitats han estat coordinades per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament conjuntament amb la descoordinadora de Palau-solità i Plegamans.