divendres, 18 de juny del 2010

MÉS AGENTS DE POLICIA I MÉS BEN PREPARATS!


La Policia Local incorpora dos nous agents

Amb els nous efectius, la plantilla compta ara amb 26 professionals

Els dos nous agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, Adriana Sanz i Javier González, ja han començat a treballar avui integrats en la plantilla del cos. “Amb aquests dos nous professionals reforcem l’aposta de l’Ajuntament per millorar la seguretat de les persones al municipi”, destaca l’Alcaldessa, Mercè Pla.

I és que l’Alcaldessa va acompanyar ahir als dos nous agents en la seva graduació, en l’acte de cloenda i lliurament de diplomes del Curs de formació 2009-2010 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a 783 nous mossos d’esquadra i 587 policies locals. Entre aquests últims s’hi inclouen els dos nous agents palauencs, que ja han estat fent pràctiques a Palau-solità i Plegamans dins del seu procés formatiu.

Després d’aquestes dues incorporacions “hi ha previstes dues més, que ingressaran a l’escola al mes de setembre”, detalla el regidor de Governació, Jaume Oliveras. Així, en total, la plantilla de la Policia Local sumarà un total de 28 agents. “Aquesta és la xifra de professionals que permetrà que la població tingui la plantilla adequada per donar resposta a la demanda de seguretat de la ciutadania d’un municipi que ha crescut força en els últims anys”, estableix el regidor Oliveras.