dilluns, 9 de desembre del 2013

MOLTS DINERS, CAP INICIATIVA I SEGUEIXEN DESFENT

A continuació reprodueixo l'escrit que el Grup municipal de Convergència i Unió ha publicat en el Butlletí municipal d'aquest mes de desembre:
 

 

Resum de l'obra del govern PSOE-ICV-VdP-siP, ara que acaba un altre any: De moment, només s'ha desfet. S'ha abandonat el carril bici a la degradació. S'han canviat entrades d'edificis i s'ha espatllat la plaça de l'Ajuntament només per la obsessió personal de l'alcaldessa. S'ha desmuntat l'UMA i l'organització de la Policia Local per convertir-la en simple cos de vigilants. S'han eliminat les pantalles informatives al carrer. S'ha acomiadat de l'Ajuntament treballadors no afins. Han aconseguit destruïr la feina i el projecte de Piscina municipal, que ja estaria funcionant. Han apujat impostos, tot el superàvit de 2 milions €. Van perdre 400.000 € de subvenció de la masia de can Falguera i ara, perden 140.000 € dels 800.000 € que vam aconseguir per la Piscina amb el conveni de can Valls. De moment, es salven el transport urbà, la recollida selectiva i el porta a porta, o les obres ja executades, que es mantenen malgrat els molesta que les fes un altre govern. Mentrestant, propaganda del manteniment necessari de carrers, reasfaltats i enllumenat com si fóssin grans projectes, quan és el mínim exigible a un Ajuntament.

Des de CiU seguirem amb l'ànim constructiu que vam demostrar des del govern, aportant idees i propostes. Tingueu un bon Nadal i un feliç 2014!