divendres, 13 de desembre del 2013

NOTA DE PREMSA DE CIU A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS AMB MOTIU DE L'ACORD SOBRE LA CONSULTA

 

CiU de Palau-solità i Plegamans defensa el doble Sí

 

Davant la convocatòria del President Mas a consultar els catalans el proper 9 de novembre de 2014, amb la doble pregunta sobre el futur de Catalunya, a Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans ens mostrem satisfets i compromesos amb el plantejament de la pregunta, el considerem un moment històric, i continuant amb la línia a favor de la Independència que hem vingut defensant des de ja fa temps, defensarem la resposta afirmativa a les dues preguntes. 
L'històric anunci d'avui és una mostra més que el procés de transició nacional cap a un Estat Propi en el que ens veiem immersos no té aturador. Els escèptics que dubtaven de la capacitat del President Mas d'arribar a un acord ampli amb la resta de grups al Parlament han pogut comprovar de nou avui que res farà que CiU ni el President traeixin el nostre compromís amb el poble de Catalunya.

A nivell local, tant Convergència com Unió seguirem defensant clarament un Estat independent pel nostre país, i així seguirem col·laborant amb la resta de forces polítiques locals i entitats com l'ANC, ara en impulsar la defensa del doble sí a la consulta plantejada pel President Mas i els grups al Parlament.