dimecres, 11 de maig del 2011

L'ARMENGOL ENTRA EN CAMPANYA

Som al dia 6 de campanya i ja hem pogut veure una de les primeres errades d'algun dels partits polítics de Palau. Jaume, al vostre company de govern li han manipulat el seu currículum per dir que era diputat que no ho ha estat mai. Resulta que s'han equivocat i han penjat el currículum d'un altre persona.

No volia entrar massa en campanya, però les circumstàncies m'han fet repensar que potser és bo que la gent sàpiga què està passant al poble.

A banda de l'incident de l'amic, sembla ser que només dos dies de començar la campanya ja hi va haver el primer incident. Què va passar? n'hi ha que diuen que entre convergents i socialistes vau arribar a les mans, d'altres que les dues candidates es van barallar i d'altres que diuen que a la Carmen cabeza li va agafar un atac d'histèria. Estaria bé, que tu com a coneixedor de la situació, ens esxpliquis realment què és el que va passar.

Abans d'acabar deixa'm dir-te que vau estar molt bé en el debat organitzat per la plataforma. A mode de resum:
Cup: poc discurs, sense saber on van.
VdP: discurs fluix, però poc entedenor. pot fer mal
PP: molta retòrica, però cap idea clara. màxim exponent de vendre fum
ERC: massa desvirtuat. poc concís. Un discurs molt pobre
ICV: bon discurs, contundent i deixant les coses clares
CiU: idees contundents, deixant missatges a cada intervenció
PSC: van pecar de sabiondos. Poc discurs, amb idees constants del passat. Poc projecte de futur

Vinga, segueix disfrutant d'aquests dies que només es produeixen cada quatre anys.

Armengol, veig que segueixes amb molta atenció la campanya a Palau-solità i Plegamans. I t'observo molt implicat en la mateixa.
No sé què dir-te sobre el tema referent al cap de llista del PP, sobre el que s'ha publicat en algun mitjà digital que pot haver falsejat el curriculum. coneixent al David m'extranya molt que això passi; més que res pel fet que no s'ha falsejat res relatiu a la seva tasca com a regidor ni a la seva titulació acadèmica. Sembla que s'ha publicat que és Diputat quant no ho és. resulta tant evident que no és diputat, que dubto molt d'una intencionalitat política en voler fer veure quelcom que no és així.

Em preguntes per un incident que va tenir lloc el passat dissabte en el mercat setmanal, doncs sembla que circulen versions del tot contradictòries. Mira, cal explicar-ho bé: El passat dijous dia 28 d'abril es va procedir a fer el sorteig a fi de determinar quins carrers i llocs corresponien a cada formació política per exposar-hi la seva publicitat electoral. Un cop fet el sorteig, es va comentar entre els diferents representants dels partits com es faria la distribució de les parades habituals al mercat setmanal dels dissabtes; tothom va coincidir en que, com sempre, cadascú es posaria en el lloc que preferís en funció de l'ordre d'arribada al mercat.

Així, les persones de ciU que van arribar al lloc cap a les set del matí de dissabte, van ocupar el lloc que millor els va semblar sense més problemes. Amb tot, sí que cap a les 8 del matí van arribar els socialistes interpel·lant als nostres representants en el sentit que ells consideraven que el lloc que havia triat CiU els corresponia a ells, però cal dir que, tant per part de la regidora Carmen cabeza com per part del regidor Miquel rovira, es va entendre i acceptar que ciU havia arribat abans, i per tant, havia triat el lloc.

al cap d'uns minuts va arribar l'ex regidor socialista Rafael Pérez, i fou aquest qui es va plantar davant la paradeta de CiU manifestant a crits que aquell lloc era del PSC i que d'allà no es mouria fins que CiU no marxés. I amb aquestes, que passa el company Jordi serraviñals pel costat del sr. Pérez empentant al Jordi amb prou força com perquè caigués al terra; considerant que en Jordi fa uns dos mesos que va patir una intervenció quirúrgica a la cadera, i que aquesta caiguda li pot comportar complicacions en la seva recuperació. el sr. Pérez va romandre inmòbil i somrient davant la situació sense fer res per apaivagar la caiguda del company Jordi.

Davant tot plegat, una militant socialista, que ocupa el número sis a la llista del PSC, i que es diu Carme però no és la regidora Carmen cabezas, va patir un atac d'ansietat per la qual cosa es va haver de trucar a l'ambulància perquè fos atesa degudament, sense més conseqüències.

com no podia ser d'una altra manera, en Jordi haurà d'actuar en conseqüència a fi que es depurin les responsabilitats en les que hagi pogut incórrer el sr. rafael Pérez. I el que ara cal, és que no es tornin a produir situacions com aquestes, que imperi el seny i el respecte i que el PSC es deixi d'expressar amb tant de nerviosisme i desesperació. cal que discutim sobre idees, propostes i programes, i que pel proper dissabte es faci, si cal, un sorteig per evitar situacions tant desagradables, que tant mal fan a la política, que tantes versions es fan córrer, i que cadascú sàpiga el lloc que li correspon per contactar amb el seu electorat i promocionar-se de cara a les eleccions del proper dia 22.

Pel que fa al debat organitzat per la plataforma Salvem el Poble, estic tant i tant d'acord amb les teves apreciacions, que em limitaré a afirmar-me i ratificar-me íntegrament en les mateixes, sense tenir res a afegir.

Moltes gràcies i seguim en contacte.