dimecres, 11 de maig del 2011

VISCA LA RÀDIO PLURAL I PROFESSIONAL!


Ràdio Palau emet aquest vespre el primer dels dos debats electorals

Pot assistir-hi com a públic tothom qui ho desitgi, ja que els dos debats tindran lloc al Teatre de la Vila

Aquest vespre tindrà lloc el primer dels dos debats que ha organitzat Ràdio Palau per facilitar que la ciutadania pugui conèixer les propostes dels diversos partits que tenen representació al Ple de l’Ajuntament en motiu de les eleccions municipals que tindran lloc el 22 de maig. Ambdós debats s’iniciaran a les 20.30h i finalitzaran a les 22h, i tothom els podrà seguir en directe a través de les ones de Ràdio Palau (91.7 FM) o presencialment al Teatre de la Vila.

En el debat d’avui, dia 11 de maig, hi participaran les cares noves de les llistes electorals dels cinc partits presents al Ple Municipal (PSC, CiU, ICV-EUiA, ERC i PP) en la legislatura que està a punt de finalitzar. D’aquesta manera, Ràdio Palau vol facilitar el coneixement de les incorporacions que aspiren a ser nous regidors o regidores de l’Ajuntament.

En el segon debat, que tindrà lloc el 19 de maig, seran els caps de llista dels cinc partits amb representació al Ple els qui confrontaran propostes, arguments i projectes de futur. Hi participaran, doncs, els alcaldables Teresa Padrós (Partit Socialista de Catalunya, PSC), Mercè Pla (Convergència i Unió, CiU), Àngels Marcuello (Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, ICV-EUiA), Miquel Truyols (Esquerra Republicana de Catalunya, ERC) i David Zambrana (Partit Popular).

Entrevistes
A banda d’aquests dos debats, Ràdio Palau ha organitzat també un cicle d’entrevistes amb els caps de llista de tots els partits que es presenten a les eleccions de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, tant dels que estan representats a l’actual Ple Municipal com dels que aspiren a ser-hi després de les properes eleccions. El cicle d’entrevistes va iniciar-se el 6 de maig i finalitzarà el 18 de maig.

Els primers en passar pels micròfons de Ràdio Palau han estat els caps de llista dels tres partits que actualment no tenen representació al Ple Municipal. Es tracta de Patxi González (Libertad Coherencia Igualdad, LCI); Ramon Fàbregas (Candidatures d’Unitat Popular, CUP); i Juan Carlos Tinoco (Veu de Palau-solità i Plegamans, VdPSIP). Des del 10 de maig i fins al 18 del mateix mes, Ràdio Palau entrevista els caps de llista dels cinc partits presents al Ple Municipal, ordenats de menor a major, segons el nombre vots aconseguits en les eleccions del 2007: David Zambrana (PP), Miquel Truyols (ERC), Àngels Marcuello (ICV-EUiA), Mercè Pla (CiU) i Teresa Padrós (PSC).

Ràdio a la carta
Ràdio Palau ofereix aquests debats i entrevistes en directe, si bé també poden escoltar-se posteriorment a través d’internet, en qualsevol moment i des de qualsevol indret, mitjançant el web www.radiopalau.cat. L’oferta informativa de la ràdio municipal pública sobre les eleccions es complementa amb l’informatiu diari Palau Notícies i amb altres entrevistes fetes a representants dels grups polítics locals. Tots aquests continguts estan disponibles al web de Ràdio Palau.