divendres, 20 de març del 2015

DIMARTS 24 ENGEGUEM MÀQUINES PER RECUPERAR EL GOVERN PER A CiU A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS!

Serà el proper dimarts dia 24 de març, a partir de les vuit del vespre a can Cortès. Serà un dia molt especial per a mi, ja que és la primera vegada que em presento a unes eleccions com a Cap de llista. Malgrat tot, havent tingut ja experiència en el govern municipal durant l'anterior legislatura, i liderant l'oposició en la que ja s'acaba, em veig en plenes facultats, condicions i capacitats per liderar aquest nou, renovat i regenerat projecte de Convergència i Unió al nostre poble.
 
Durant tota la meva vida he viscut molt d'aprop la Política. Tant a nivell local com nacional. Sempre he estat implicat en moltes iniciatives tant del poble com també a nivell de defensa de Catalunya, la seva llengua, les institucions que li són pròpies, i, com no, la seva plenitud nacional, que vol dir la Independència.
 
En les fases que he pogut, he treballat intensament per assolir tots els objectius marcats en cadascun dels àmbits dels que m'ha estat atorgada competència. I durant els quatre llargs anys a l'oposició, puc expressar una enorme satisfacció per haver gaudit de la plena confiança dels meus companys, que em van escollir com a Portaveu del Grup municipal de CiU a l'Ajuntament, i d'haver aconseguit rebaixar del tot el clima de crispació al que, qui ens governa ara, ens havia instal·lat de forma permanent i sistemàtica, utilitzant el que fos necessari per atacar, desgastar i desprestigiar al govern d'aleshores.
 
Ells no podran dir el mateix d'una oposició que els ha deixat fer, que ni tan sols els ha discutit ni una sola modificació de crèdit perquè poguessin treballar amb tranquil·litat els projectes que, de forma improvitzada, s'els han anat occorrent. Hem deixat fer, tot i que principalment s'han dedicat a desfer, fer d'oposició a l'oposició i no governar, més enllà dels darrers sis mesos de legislatura que han embogit davant l'inminència de les eleccions i l'evidència de la seva més absoluta inacció política.
 
A més, durant quatre anys, ens hem dedicat a proposar, a fer que l'IBI no s'apugés (encara que a l'actual govern li va costar reconèixer que els decrets Rajoy els anava molt bé); a aconseguir importants bonificacions en la taxa d'escombraries a famílies monoparentals i nombroses, a evitar el pagament de plusvàlues a les persones que havien patit un llençament com a conseqüència d'una execució hipotecaria, a fer que les entitats del poble que organitzin activitats al carrer, no hagin de soportar haver de fer-se càrrec de l'assegurança de Responsabilitat Civil,(tot i que això no ho està complint encara el govern ja que no ho ha inclòs encara a la pòlissa; a que s'incloguin clàusules socials als processos de contractació municipals, a que es recuperi el que s'ha pagat indegudament en concepte de cànon digital, a que s'estudiï (que encara no ho han fet) el cobrament d'una taxa a les entitats que tinguin caixers automàtics al carrer..., i tantes i tantes altres propostes que ben aviat us resumiré. I és així, i no crispant, com hem entès la feina d'una oposició.
 
I ara sí. Dimarts em presentaré davant tot el poble, explicant les raons de la meva disponibilitat al servei dels palauencs i plegamanins, de la meva il·lusió, de l'empenta i força de tota una colla de gent renovada que, amb nou impuls, unes enormes ganes de treballar pel nostre poble i un gran esprit de regeneració, ens trobem ja en perfectes condicions i capacitat per assolir el proper 24 de maig una victòria electoral que ens doni l'alcaldia i la nostra manera d'estimar i governar bé Palau-solità i Plegamans.
 
Us hi espero a tots. Hi esteu convidats!
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com