dilluns, 2 de març del 2015

NI LES SEVES PERVERSES DENÚNCIES ELS SURTEN BÉ!

Nota de premsa CiU Palau-solità i Plegamans 

 

S'arxiva definitivament la denúncia interposada pel govern Padrós a l'anterior alcaldessa per la contractació d'un SWAP

 

El jutge ha arxivat definitivament la denúncia interposada per l'actual govern del PSC a Palau-solità i Plegamans contra l'anterior alcaldessa, el gerent, la secretaria i l'interventora per la contractació d'un SWAP.

 

La mala gestió urbanística duta a terme al barri de Montjuic l'any 2005 pel la llavors alcaldessa Teresa Padrós, va provocar que el govern liderat per CiU- ERC i PP es veiés obligat a abonar 900.000 euros. Aquest fet va provocar la contractació d'un producte financer que, tot i oferir grans avantatges oferia elements de caire especulatiu. Un cop detectat aquest fet, tots els grups municipals van acordar la seva anul·lació per Ple. En el mateix ple es va acordar posar aquell producte i la forma d'actuar de l'entitat bancària en coneixement de Fiscalia, per si hi detectava algun tipus de responsabilitat penal en el seu procedir.

 

Tot i les mesures de control impulsades per l'anterior equip de govern, l'actual alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, sense el coneixement del seus socis de govern, va interposar denúncia contra l'anterior alcaldessa, el gerent d'aleshores, la secretària i la interventora municipals.

 

"L'alcaldessa Teresa Padrós i el seu Govern, no se n'han sortit amb les seves pretensions de desqualificar a l'anterior equip de govern i judicialitzar la política local, dilapidant els diners del poble amb advocats i procuradors en lloc de destinar-los a les veritables necessitats de la gent" assegura l'alcaldable de CiU a Palau-solità i plegamans, Jaume Oliveras.

 

Essent aquesta una pràctica habitual en els governs liderats per la Sra. Teresa Padrós cada vegada que ha accedit a l'alcaldia (Així va actuar el 1995 i Així hi va tornar al 2011) s'ha trobat amb la impossibilitat de continuar explotant la via judicial per al desgast de l'adversari polític. "Manifestem la nostra més absoluta satisfacció per la resolució final i inapel·lable, i expressem el nostre desig que això serveixi perquè mai més es torni a fer us de la via judicial per combatre políticament als adversaris polítics, deixant-se, d'una vegada, de malgastar els diners de tots els palauencs i palauenques amb formes d'actuar que res tenen a veure amb les veritables necessitats socials de les persones.

 




This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com