dissabte, 11 d’octubre del 2014

A LA TERCERA VA LA VENÇUDA!

Finalment! Aquesta tarda s'ha pogut celebrar, després de tres intents fallids a causa de la pluja, la catorzena edició del Trial Indoor a Palau-solità i Plegammans!
 
Des que l'any passat els amics del Motoclub Palau, van dimensionar de tal manera el Trial Indoor, portant pilots de renom internacional i programant exhibicions com les del que en setze ocasions ha estat campió del món, Toni Bou, enguany les espectatives eren màximes, no només per la presència d'un elenc tant important i de tanta qualitat de pilots, sino perquè, a sobre, en Toni Bou i el campió del Trial mirarien de fer un Récord Guiness amb un ascens i salt d'una paret amb una alçaria superior a tres metres i vint-i-dós centímetres.
 
El Trial es va programar, junt amb els actes de Fira Palau, i s'havia de portar a terme dissabte dia 4 d'octubre a la tarda. La pluja va fer suspendre l'activitat. Entre tots, van acordar reprogramar-lo per divendres dia 10 a dos quarts de vuit del vespre. Arribada l'hora, la pluja va tornar a fer acte de presència, i els nervis i la desesperació es va apoderar de nou dels organitzadors. Es va decidir tornar-ho a provar avui dissabte a partir de les tres de la tarda. I, renoi, avui sí! Quina tarda tant extraordinària. Quina emoció. Quin goig poder gaudir d'un espectacle com aquest!
 
La gent del Motoclub Palau es mereixen tots els elogis i reconeixement. Però, sobretot, el nostre més gran agraïment! Només amb persones voluntàries, amb ganes, decidits a donar-ho tot per quelcom que els agrada, però encara més per fer gran i més gran el nostre poble. Gràcies de veritat, als Marsal, Mumbrú, Vilana, Farnés, Ara, Epi..., i així fins a seixanta! Com han arriscat; com han patit; com han suat la cançalada; s'ho mereixen tot!
 
Al final, Récord Guiness d'en Toni Bou. Ha superat els 3,22 m. Ha arribat oficialment als 3,24, d'acord amb la medició efectuada per la Notària de Palau, María Oswalda Pérez. Ha intentat les tres vegades que permet el reglament, arribar a 3,30. No ho ha aconseguit. Però, quan ja no comptava per al Récord, ho ha tornat a intentar, i aleshores sí: 3,30 metres! Impressionant!
 
Després del que han hhagut de passar aquests dies els amics del Motoclub Palau, hi havia qui deia que es replantejaven tornar a programar per a anys vinents esdeveniments de tanta envergadura. Crec, i espero sincerament, que després de viure una tarda tant gran com la d'avui, l'any vinent, poguem tornar a gaudir d'aquest gran espectacle!
 



Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.