dissabte, 4 d’octubre del 2014

QUIN GRAN DIA, QUANTES EMOCIONS, QUANTA IL·LUSIÓ... VOTAREM!

Com sabeu, el nostre Ajuntament és un dels 920 municipis, d'un total de 947 que hi ha a Catalunya, que fins ara han aprovat la moció de suport del món local a la Consulta del 9 de novembre. Aquest matí, la major part d'alcaldesses i alcaldes de tots aquests pobles i ciutats han anat al Palau de la Generalitat a lliurar-li al President Mas les actes i certificacions de l'aprovació d'aquella moció.
 
Aquest matí s'inaugurava la trentatresena edició de Fira Palau i l'Alcaldessa Teresa Padrós havia de ser-hi. Vaig contactar-hi per proposar-li i demanar-li si, seria possible que ens delegués al regidor Miquel Truyols d'ERC i a mi mateix en tant que Portaveu del Grup municipal de CiU, la representació del nostre consistori. Un cop constatat que a la regidora Marcuello, en la seva qualitat de Portaveu d'ICV com un dels grups que també van presentar amb nosaltres la moció en qüestió, no hi podia assistir, va accedir a la nostra petició. I no sabeu pas com li agraeixo que hagi decretat la delegació d'alcaldia cap al regidor Truyols i jo mateix! Sempre li estaré agraït!
 
El que hem viscut aquest matí és extraordinari, inoblidable, irrepetible, únic! 920 Alcaldesses i Alcaldes representant al 98% de la població de catalunya. Amb una il·lusió inmensa, hem estat rebuts a l'Ajuntament de Barcelona per l'Alcalde Trias. Quina sensació creuar la Plaça de Sant Jaume pel mig d'un passadís amb Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra vestits de gala, i gent i més gent per tot arreu cridant Independència, votarem, donant-nos les mans, agraïnt el suport de l'inmensa majoria de consistoris catalans. Quin goig entrar solemnement al Palau de la Generalitat, lliurar la moció al Secretari del Govern i/o al de Presidència, trobar-nos tots al Pati dels Tarongers, escoltar les intervencions dels presidents de l'ACM i de l'AMI. Sentir allò de: "President no esteu sol; quan en el camí sentiu alguna dificultat, trobeu algun impediment, quan us gireu ens trobareu a tots nosaltres al darrera"! Extraordinari! Sentir al President Mas amb aquella convicció, amb aquella empenta, amb aquell sentir-se recolzat per tot un país. I aquells crits d'Independència, al final del parlament del President, per part de tots els alcaldes i alcaldesses de Catalunya. L'emoció era irresistible; no em sortien les paraules, les llàgrimes m'han saltat ni en una, ni en dues ni en tres ocasions, sino moltes més.
 
Això d'avui passarà a la història, i demostra que ningú ho podrà aturar. Que sigui com sigui, que digui el que digui el tal Rajoy, la tal Soraya o aquest tribunal polític constitucional, que ho és tot menys constitucional, VOTAREM EL PROPER 9 DE NOVEMBRE!
 
Gràcies per poder haver viscut una pàgina tant important de la nostra història!
 



Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.