dilluns, 27 d’octubre del 2014

LA IMPOSSIBILITAT DE FER LA CONSULTA INICIALMENT PREVISTA PEL 9N, A CAUSA D'ACTITUDS PASSIVES COM LES DEL NOSTRE GOVERN MUNICIPAL

Aquest és l'escrit del Grup municipal de Convergència i Unió en el Butlletí municipal del proper mes de novembre:

 

El President de la Generalitat, Artur Mas, s'ha vist obligat a esquivar la suspensió decretada pel TC, i haver-se-les d'enginyar per tal de poder fer efectiu el seu compromís amb una Consulta legal, on els ciutadans puguin votar, i donar així compliment a l'acord majoritari sobre la data i les preguntes. Això ha estat com a conseqüència d'actituds passives, i potser obstruccionistes, de governs locals com el de Palau-solità i Plegamans.

 

Valorem que l'Alcaldessa permetés al regidor Jaume Oliveras acudir al Palau de la Generalitat el passat 4 d'octubre per lliurar la moció del món local en suport a la Consulta, aprovada en el ple del mes de setembre. Però l'alcaldessa no ha col·laborat en res més, no designant cap persona com a Coordinador Local, no facilitant llocs on poder votar, no aportant cap dada del cens, no preguntant al personal municipal per presentar-se de forma voluntària per coordinar la Consulta, ignorant els requeriments del Departament de Governació ni donar-hi cap resposta. Així, en el nostre poble, la Consulta no s'hauria pogut portar a terme amb plenes garanties.

 

De ben segur, malgrat i les actituds passives i obstruccionistes del govern municipal, el nou 9N serà un gran dia de reivindicació nacional al nostre municipi i la participació esdevindrà masiva, pacífica i democràtica tal com reclama la gent de Palau-solità i Plegamans!




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.