dimarts, 14 d’octubre del 2014

L'ENGANY I LA MANIPULACIÓ PER ASSOLIR UNA ALCALDIA

Us reprodueixo a continuació l'escrit del Grup municipal de Convergència i Unió al Butlletí municipal d'aquest mes d'octubre:

 

Fem memoria: El govern municipal liderat per CiU entre 2007-11, davant d'una sentència judicial de 2005 i instant el jutge l'execució, es veu en l'obligació inajornable d'aplicar-la, sense cap alternativa posible, i girar les corresponents quotes urbanístiques als veïns propietaris de Montjuïc. L'Ajuntament va avançar 1.200.000 euros, pagant uns interessos de 300.000 euros generats per l'incompliment de sentència des de 2005.

 

PSC-ICV, aleshores a l'oposició, van enganyar fins a l'extrem als veïns fent-los creure que el govern girava quotes perquè volia, i que el Consistori s'havia de fer càrrec de tot el pagament: concentracions de veïns manipulats per militants i regidors del PSC i d'ICV, enfrontaments personals, crispació, insults…Tot l'engany i la manipulació que es vulgui, i més.

 

Ara, PSC-ICV són al govern i dues sentències més -també d'èpoques de governs PSC-ICV- s'han hagut d'aplicar a les urbanitzacions de Serra de can Riera i de Tenda Nova Est. Com no podia ser d'una altra manera, han girat les corresponents quotes urbanístiques als veïns, sense més.

 

L'oposició de CiU ha comprovat l'actuació del Govern. La nostra responsabilitat ens obliga a actuar amb prudencia, però controlant el compliment de la legalitat. El govern de PSC-ICV ha fet el què la justicia obligava a fer.

 

Però, ja han explicat als qui van manipular entre 2008-2009 que mai un Ajuntament no es pot fer càrrec de quotes urbanítiques que la llei imposa als propietaris de tota urbanització?




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.