dilluns, 29 de setembre del 2014

CiU PALAU JA TREBALLA PER ELABORAR PROPOSTES PER A LA PROPERA LEGISLATURA

 

CIU PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

NOTA DE PREMSA


CiU ja treballa per elaborar propostes per a la propera legislatura

 

Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans va organitzar el passat dimarts el tradicional sopar amb la militància. El secretari general de CiU, Ramon Espadaler va ser el convidat al sopar on va reclamar el dret a decidir dels catalans i catalanes. Jaume Oliveras va avançar que s'ha creat un grup de treball per elaborar projectes per a la propera legislatura.


La Sala Polivalent va ser l'escenari del tradicional sopar amb militants i simpatitzants que cada any organitza la formació per encetar el curs polític. En aquesta ocasió, el convidat va ser el secretari General de CiU, Ramon Espadaler. Així, va centrar la seva intervenció en defensar el dret a decidir, la voluntat de fer la consulta i  el compliment des compromisos electorals. En aquest sentit, va defensar que ara més que mai, cal estar al costat del President en els passos a seguir per fer la Consulta.


En un àmbit més local, el regidor de CiU, Jaume Oliveras, va lamentar que la única prioritat del govern local fins ara "ha estat desfer qualsevol cosa que hagués fet el govern anterior liderat per CiU. "Ara els venen les presses per fer alguna cosa, com la pista esportiva o el projecte de l'Avinguda. Catalunya que deixaran empantanegats i que tocarà al proper govern arreglar". De cara a futur, va explicar que a CiU ha iniciat fa uns mesos un grup de treball per elaborar el projecte i les propostes de cara a la propera legislatura.  

L'acte va comptar amb una nodrida assistència de la societat civil del poble, representants locals de tots els partits favorables a la consulta, regidors i regidores de CiU i els presidents locals de CDC i Unió. Tots dos van coincidir a dir que des de Palau-solità i Plegamans es donarà suport al President en la convocatòria de la consulta i van animar als assistents a fer campanya pel doble Sí.

 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.