dilluns, 8 de setembre del 2014

L'ONZE DE SETEMBRE TOTHOM A BARCELONA! ARA ÉS L'HORA!


 

Benvolguts,

 

Com diu un bon amic, "Tothom és ben lliure de fer el que vulgui i el que la seva consciència li mani, i confio que no us sabrà greu que m'adreci a tots vosaltres.

 

Per si algú dubtés d'anar o no a Barcelona, m'agradaria que aquestes ratlles servíssin per acabar-lo d'engrescar. Enguany és un any molt simbòlic (pels 300 anys de la caiguda de Barcelona) i molt transcendental (per l'acceleració que viu el procés cap a la independència del Principat), i és important que fem que la mobilització sigui encara més massiva del que ja es preveu a hores d'ara.

 

 No us faci mandra participar-hi. La satisfacció d'haver-hi estat, segur que compensarà tots els dubtes i inconvenients que ara us pugueu imaginar. Tot el que fem d'ara endavant pot tenir una transcendència històrica molt important. Siguem dignes del moment que ens ha tocat viure i no deixem passar l'oportunitat que tenim per recuperar la independència." I, junt amb la independència, la oportunitat de construir un nou país profundament democràtic i amarat de justícia social.

 

Podeu inscriure-us a araeslhora.cat o al telèfon 902 81 19 14.

 

(Consells pràctics:

 http://blog.sbdxi.cat/2014/09/03/via-catalana-2014-alguns-consells-sobre-com-arribar-al-vostre-tram/)

 

"No et limites a contemplar

aquestes hores que ara vénen.

Baixa al carrer i participa.

Participa en el ball, la festa,

dóna les mans al teu germà.

No podran res davant d'un poble

unit, alegre i combatiu!"

 

Vicent Andrés Estellés

 

 

Dedicat especialment a totes vosaltres amigues fermes i patriotes però també, òbviament, a tots els qui us estimeu Catalunya i la Història us recomano la lectura de l'apunt sobre la Guerra de Successió "I de les valeroses dones, què?"; d'en Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo". Apunt dedicat a la participació de les dones -les grans oblidades de la Història- en aquest cabdal esdeveniment històric en què Catalunya, Mallorca i el País Valencià (junt amb Aragó) varen perdre la seva sobirania i quedaren annexionats per la força de les armes a la Corona de Castella.

 

http://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=268186

 

 

Seguim amb la història. Deu mentides sobre la història de Catalunya (i els arguments per rebatre-les, Sàpiens).

 

http://www.sapiens.cat/ca/mentides-sobre-catalunya.php

 

 

Un vídeo, també, prou interessant sobre la història dels Països Catalans i la situació actual, elaborat per "El Cas dels Catalans".

 

https://www.youtube.com/watch?v=EtWWmBNb2EQ

https://www.youtube.com/watch?v=QUz66KsCjvw (versió en anglès)

                                       

 

Tenim una cita amb la Història! Hi hem de ser tots!




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.